| Mynewlifestyle a întrebat:

Hei TPU ...va rog sa imi dati niste sfaturi! stit vechea poveste cu verisorul prietenei mele ei bine acum nu mai simt nimic... dar imi place de un baiat e mai mare cu un an ca mine si lui ii place de mult timp de mine il placeam si eu de inainte dar nu stiam asta. Saptamana trecuta ne-am sarutat si chiar il iubesc dar mama mea nu stie, chiar nimeni nu stie imi e cam frica sa ii spun mamei mele imi e jena si vreau sa ii spun si prietenei mele cea mai buna pentru ca ne spunem totul! am o sora mai mare dar ei nu vreau sa ii zic asta e clar are si ea iubit si imi e greu pentru ca mama e mai preocupata de ea si de iubitul ei faza e ca baiatul pe care il plac nu este din acelasi loc ca si mine mergem doar la aceiasi scoala si atat dar nu sunt idn acelasi oras. localitate kd ma intelegeti stam foarte departe unul de celalalt si e mai greu ca el trebuie sa faca naveta is ne vedem doar uneori dupa ore la scoala.Chiar il iubesc ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| morena238 a răspuns:

Pai uite pentru prima oara vb cu mama ta crede-ma nu este nimic zii ca ai doar un prieten dar nu te-ai sarutat cu el caci sta ma departe decat tine si vreau sa iti spun ce va fi totul in regula as vrea sa te intreb daca te-ai despartit de fostul tau prieten si daca da este totul ok daca nu zi ca nu mai simti nimic pentru el si ca relatia voastra s-a terminat! crede-ma ca funtioneaza asa am facut si euwinking