Eu zic, ca sa stai in oras sa-ti faci treburile, ca ma gandesc ca, cu baiatul acela te poti cupla oricand mergi. Dar oricum, daca stai departe de sat si nu prea mergi acl, nu are rost sa te cuplezi cu el, ca sasa daca ii asa cum am spus nu o sa va prea vedeti si e posibil sa te insele sau tu sa il inseli. Deci p`scurt : Relatiile la distanta nu tin :]!
Nu cred ca e foarte intelept sa te muti la sat. Intr-adevar ca sentimentele sunt cele mai importante, si stiu ca el inseamna mult pentru tine, dar sa stii ca daca nu vei avea timp de invatat, iti poate afecta oarecum viitorul, caz in care vrei sa faci o facultate si sa ajungi la meserii din astea, dar poate sa fie la fel de bine atat la sat cat si la oras daca vrei sa iti dedici viitorul sporturilor si gimnasticii. In cazul asta mutatul la sat si petrecutul a mai mult timp cu prietenii nu e ceva rau.
Faza e ca vine vacanta, iar eu sunt mereu acolo(toata vacanta) si la sfarsitul saptamanii merg acolo deoarece tati e apicultor, iar albinele sunt in acel sat. iar pe timpul zilei am timp sa invat, etc. Iat in acest sfarsit de saptamana am citit o carte in 2 zile.
Daca ai turneu asta inseamna ca trebuie sa faci mult sport si iti ramane putin timp sa mai si inveti. Asa ca te sfatuiesc invata si fa sport, iar tipului de care iti place(daca tot vrei sa te intalesti cu el) roagal sa alergati impreuna si gata... nu mai trebuie sa alegi...
Heii. Eu sincera sa fiu as face in asa fel in cat sa stau si cu baiatul pe care il plac dar si sa imi impac parintii. Adica as imbina ultilul cu placutul. Eu zic sa pleci
Depinde si ce iti doresti tu! eu de exemplu as pleca. Eu una stau in oras. si totusi daca as avea ocazia, m-as muta la tara! . Mai ales ca aql sta baiatul de care iti place .