anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ce parere aveti despre dragoste?
Ma refer la faptul ca, dragostea e dragoste, nu alegem noi de cine ne indragostim si de cine nu, chiar daca acea persoana este de acelasi sex
Voi ce credeti?
Cel mai interesant raspuns primeste funda, restul, voturi!
p.s. Fara mistouri si chestii de genul!

Răspuns Câştigător
| Gabica a răspuns:

Sincer,nu ma simt in stare sa am pentru cineva de acelasi sex mai mult decat o frumoasa prietenie,dar nu am fost niciodata impotriva, chiar nu imi place sa fac discriminari.
Pana la urma toti suntem oameni chiar daca suntem gay, lesbi, albi sau negri! Toti gandim la fel, zambim in acelasi mod si avem ca scop fericirea...Asa ca ce coteza ce sex are partenerul nostru de viata?

5 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Din pacate iubirea a doua persoane de acelasi sex este o afectiune clara a creierului.Aceasta boala din pacate nu se poate trata. Daca te simti cu musca pe caciula, imi pare rau pentru tine, dar boala pe care o ai iti ofera iluzia fericirii.Ai spus ca dragostea e dragoste, nu alegem noi de cine ne indragostim, gresit.Eu spre exemplu nu m-as putea indragosti de o persoana care are un creier cat o nuca si arata ca din filmele de groaza.

| h3r a răspuns:

Iubire. Iubire poti sa-i oferi atat partenerului/a cat si celor din jur.
Cand vine vorba de iubire, dragoste atunci e vorba de cealalta persoana care te completeaza. Cea care o sa-ti fie alaturi pe viitor.
Cand vorbesti despre dragoste te referi la un cuplu format dintr-o fata si un baiat, nicidecum de 2 persoane de acelasi sex.
Atunci cand se spune despre nou-nascutul ca este "rodul iubirii" lor, iti dai seama ca nu se refera la 2 barbati sau 2 femei.
Sper sa fie pe intelesul tau, sa-ti dai seama ca intre 2 persoane de acelasi sex nu exista iubire, ci doar o incredere pierduta in timp si regasita in cealalta persoana. Sau ceva exagerat.

Somn usor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu am fost si nu voi fi niciodata de acord cu iubirea intre persoane de acelasi sex, dar nici nu condamn pe nimeni.Este problema lor ce simt si ce fac.O seara buna.

| IngerasMiqutz a răspuns:

Nu conteaza ca sunt de acelasi sex...conteaza daca se iubesc....asta e tot ce conteaza.

| ZixNemo a răspuns:

Aoleo! Cum dracu sa nu conteze daca is de acelasi sex? :-s. Imagineaza-ti 2 gay spunandu-si ''Te iubesc din tot sufletzelu meu '' rolling on the floor))), ciudat. Dragostea e un lucru frumos, dar uneori e de ***.