Nu aș avea de ce să-mi bat joc de asta, poate chiar aș fi mai curioasă de ceea ce a realizat. M-aș bucura pentru el și l-aș admira sincer.
De ce sa imi bat joc? Din orice carte poti invata ceva! Din contra, as fi mandra ca sunt prietena cu un scriitor si as fi prima care ar cumpara cartea.
Sa-ti bati joc? ce realizari are persoana in cauza incat sa-si bata joc de munca altuia?
daca cineva nu stie sa aprecieze arta si munca atunci ar trebui sa se impuste in cap, oricum n-ar lovi vreun organ vital.
Depinde daca e buna cartea sau nu. Daca e o prostie, nu ai de ce sa amagesti pe altul ca a facut ceva frumos. Dar daca este placuta, de ce nu l-ai incuraja?
Hey buna, de ce sa imi bat joc? Normal ca ma duc personal sa cumpar o carte, apoi ma duc la ea/el sa o felicit si sa imi lase un mini-autograv o urare, as citi cartea si apoi as comenta ce moment mi-a placut si ce nu mi-a placut asa tare
Oricum ar fi cartea nu mi-as bate joc. In spatele unor randuri din carte sta ascunsa munca pe care a depus-o autorul.
Chiar daca nu imi place, prefer sa tin pentru mine, si as aprecia ca are curaj sa arate unor persoane talentul pe care il are.
M-as mandri cu acea persoana! Doar a realizat ceva in viata nu? Cred ca parintii sunt tare mandri de copilul lor!
Pai eu unu i-as admira curajul de a publica o carte si as cumpparao si eu sau i-as spune sa-mi dea si mie una. as citio si apoi i-as spune ce mi-a placut si ce nu ca sa stie la eventuala noua carte ce sa scrie si ce nu
Mersii mult pentru raspunsuri :* m.ati usurat, ca sa zic asa voi da si fundita, dar mai astept sa vad daca mai vrea cineva sa zica ceva :d
dtgkjdht întreabă: