Eu sunt obsedat compulsiv, adica nu am incredere si imi vin tot felul de fantezi in cap, e suferinta totala sa crezi ca aia mereu te inseala, asa ca decat sa suferi si sa provoci suferinta mai bine singur si linistit
Eu cred că un om ce nu a fost dintotdeauna gelos şi posesiv nu e din natura lui să fie aşa. Tu ca să te schimbi ai nevoie şi de cineva care să fie demn de încrederea ta. Pentru că dacă partenerul tău stă în poveşti pe Facebook, cu colegele, cu vecinele, îşi rupe gâtul după altele pe stradă, le complimentează, iese fără tine, parolează pc şi telefon şi etc e normal să devii posesivă şi geloasă şi să nu te poţi vindeca.
Nuu, pai tocmai, ca nu mi da motive, este perfect asa cum e, are si el momentele lui, dar niciodata nu a fost vorba sa se dea la altele, sa se uite, sa paroleze totul. A fost si e loial, problema e la mine. SI nu stiu cum sa ma schimb..Nu mi da nici un motiv, nici de enervat nici nimic, dar asa sunt eu, caut motive acolo unde nu-s, si trebuie sa ma schimb ca o sa l pierd ca are fiecare rabdarea lui
Dacă tu ai tras o concluzie şi linie şi el chiar nu îţi da motive (nu te face el să crezi că doar tu eşti de vină) atunci înseamnă că ai chestia asta în felul tău de a fi.
Adică aminteşte-ţi dacă erai geloasă şi când erai mică, dacă eşti invidioasă şi pe alte persoane ce au ceva ce tu nu ai, dacă ai complexe de inferioritate iar dacă da, mergi la un psiholog.
Ai o obsesie compulsiva,nu ai ce face,stiu cum e, eu pe prima o sunam non stop si i dateam mesaje de s-a saturat de mine,dar eu i am dat adio,intr-un final m-a inselat,a facut exact ce credeam ca face, credeam ca e o tarfa, curva, ipocrita, materialista, mincinoasa
Eu iti spun doar ce spunea Boufflers: "Gelozia e sora iubirii la fel cum Lucifer e fratele ingerilor".
Ca orice altceva în viață, o relație de succes necesită compromisuri, diplomație, o mulțime de înțelepciune și efort.
Dar toate eforturile merită!
Sunt ignorant, imi place sa fac persoanele ce ma iubesc sa sufere, asta ma face pe mine fericit, imi place sa ii dau libertatea sa faca ce vrea, iar eu sa nu fiu tras la raspundere daca o insel, daca pierd o noapte prin bar, sa vorbeasca scurt si la obiect.
anonim_4396 întreabă: