| elena_1795 a întrebat:

Hei TPU, vreau raspuns serios nu misto.eu am 15 ani si am sanii cam mari.adica nu pot sa sar coarda si ma incomodeaza mult la ora de sport cand alerg.de obicei port bustiera, daca voi purta sutien ma va ajuta mai mult? ma voi simti mai comod? multumesc si dau si fundita

Răspuns Câştigător
| A12NDRA a răspuns:

Depinde si ce bustiera porti. Daca e dinaia de 10 lei normal ca te va incomoda. Daca iti vei lua o bustiera Adidas iti spun sigur ca o sa ii stranga mai bine.Ir in privinta sutienului da o sa te simti mai comod, dar trebuie sutienul sa tina bine sanul jos sub el pentru ca altfel risti sa ti se ridice si nu e comod sa il tragi de fiecare data cand te intinzi, iti zic din propria ecperienta.Succes!

3 răspunsuri:
| MuñequitaLoka a răspuns:

Exista sutien sau bustiera special create pentru sport. incearca-le, poate te vei simti mai comod happy

| lorycykcl a răspuns:

Te va ajuta daca porti sutien, dar asta nu insemna ca e mai comod.

| alexanelly a răspuns:

Sora mea are 14 ani si are sanii foarte mari, de aceea poarta sutien, Sutienul oarecum ridica si sustine mai mult sanul decat bustiera.Pe mine una nu ma incomodeaza sutienul, ma simt foarte comod, asta daca iti gasesti unul pe marimea ta si de calitate, nu orice tip de sutien care dupa putin timp se strica ...Bafta si ai grija cum iti alegi sutienul, trebuie sa te simti comod in el nu ca si cum ai avea un ham. Pupici