| Andreea0817 a întrebat:

Hei TPU happy Vreau sa imi incep viata sexuala. dar mi-e frica de. durere sad... Cam cat de rau doara, caci din cate am auzit eu. e cam "insuportabil" thinking Si exista vreo posibilitate sa nu doara? big grin... da stiu, intrebarea e penibila, dar trebuie sa aflu`. big grin FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Intrebarea NU e penibila.
Toate fetelee... aproape, chiar si eu... avem frica de durerea la dezvirginare e o grija normala a fetelor.
Durerea ca si dragostea nu se poate explica in cuvinte.
Fiecare organism e diferit unele simt o durere insuportabila cum ai zis si tu, la altele durerea trece dupa cateva secunde. Nu e o durere ca si cand te-ai taia la deget. e o altfel de durere... ai sa vezi! Nu are de ce sa iti fie teama, orice femeie trece prin aceasta durere...
Uita de aceasta teama, ai grija ca partenerul sa fie special, sa aveti o relatie serioasa, sa va iubiti, sa nu fie un badaran in pat, sa te i-a usor, sa aveti un preludiu cat vrei tu de lung.
Sa fi sigura ca vrei sa faci asta in momentul ala cu acea persoana. Ai grija de tine. Fa ca momentul sa fie memorabil. eu asta am facut, inca am ramas cu prietenul cu care am facut asta si imi amintesc de acel moment cu drag

11 răspunsuri:
| Criiistinutsa a răspuns:

Nu te gandii! si o sa fie bine happy

| Azµre a răspuns:

1)Câți ani ai?
2)Trebuie să fii pregătită atât fizic cât și psihic!
3)Trebuie să fii documentată și să ai habar cu ce se mănâncă.

| Oana92 a răspuns:

Nu e insuportabila, e o durere suportabila si prin care oricum vei trece la un moment dat. Pentru a atenua putin durerea foloseste lubrifiant! Bafta!

| Felys a răspuns:

Nu doare la fel pe toata lumea, plus ca fiecare are gradul lui de sensibilitate, unii suporta mai bine durerile altii mai greu, acum important este sa ai un partener foarte delicat care atunci cand nu mai suporti sa se opreasca nu sa te forteze sa ii fie lui bine

Răspuns utilizator avertizat
| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Ar trebui sa incepi cu iubitul tau, pentru ca atunci ar exista o legatura mai stransa intre voi si el ar putea sa te excite mai mult si atunci nu cred ca vei simtu foarte tare durerea. oricum nu va fi o durere care sa te ucida dar stii cum se zice dupa ploaie vine soare laughingcama sa ce si aici vei avea o mica durere la inceput dar pe urma...

| Sisitta a răspuns:

Buna draga! ce pot sa-ti zic doare la unii Mai Putin, la altii Mai tare depinde de persona, nu trebuie sa ai frica, ci dorinta cu persoana iubita, doare la inceput apoi durerea e suportabila.bafta!
Funda?

| Mitrea_Valentina_1986 a răspuns:

Esti indragostita si esti pregatita sa faci pasul asta? atunci nu te gandi ca doare..nu este o durere foarte mare.ai grija sa te protejezi.inainte sa faci pasul asta mai gandeste te un pic pentru ca va fi un moment pe care ai sa ti-l aduci aminte mereu.

| wess89 a răspuns:

Daca vrei sa stii, chestia cu cu durerea e adevarta doar daca nu te exciti destul. Nu te lua dupa alte fete care zic ca e insuportabil laughing ca doar pentru ele a fost, nu inseamna ca o sa fie si pentru tine. Sa faceti un preludiu lung, sa te umezesti ca lumea si iti garantez ca nu o sa doarawinking.

| Nyty_Petrisor_1993 a răspuns:

Ar fi bine ca tipul cu care iti incepi viata sexuala sa stie bine cum sa procedeze si sa nu o aiba prea mare.

| deeadeeudream a răspuns:

Te doare gandeste-te un pic e primul tau act sexual cum sa nu te doara? a doua oara mai putin si tot asa...dar nu stiu ca sa fi mai documentata intreaba-ti parintii.si intrebarea nu e penibila. sper ca te-am ajutat! Funda?happy