Pai pentru inceput trebuie sa ai o atractie fata de cineva, sa simti o oarecare emotie cand vezi persoana respectiva, apoi incepi o conversatie, o cunosti mai bine, fa o sa rada... fetele adora asta, fa i complimente, fii atent, sensibil dar puternic in acelasi timp, vorbiti despre orice... apoi restul va veni de la sine.
Disperarea asta te va indeparta de a gasi o fata,lor nu le plac disperati le plac baieti populari inconjurati de fete, la varsta ta fetele pun accent pe fizic, daca te resping e clar ca nu le atragi, solutia vb cu una care nu e frumoasa e ca tine, ai grija sa nu intri in zona prieteniei ca usor intri in veci numai iesi
"la varsta ta fetele pun accent pe fizic"
Nu doar la vârsta lui, și nu doar femeiile, efectiv orice persoană o să pună accent pe fizic inițial deoarece e prima impresie, aș fi ipocrit dacă aș spune că aș ieși cu o tipă care nu mă atrage deloc fizic, poate ar fi o excepție dacă o cunosc și sunt atras de caracterul ei.
Incearca mai intai sa-ti faci o prietena, sperand ca in 6-12 luni sa-ti devina iubita.
Focuseaza-te sa cuceresti pe cineva care-ti place si sa te apropii de acea persoana.
Mai întâi nu aștepta să apară pasiunea, cred că asta cea mai mare prostie pe care noi oamenii o facem în general, dacă nu mă îndrăgostesc de fata aia nu ies cu ea, păi prima dată ieși, o cunoști și atunci ai să te și îndrăgotești de ea, de fapt e mai okay să fii "rece" la prima întânire decât să fii cu capul în nori și s-o dai în bară.