Am si eu un asemenea baiat la mine in scoala. La inceput ne-a tintit pe noi trei(eu, prietena mea cea mai buna si o prietena comuna) Prima data s-a cuplat cu prietena mea cea mai buna si s-au impacat si despartit de vreo 2-3 ori iar la final de tot i-a spus ca nu a tinut la ea, i-a placut doar o poza de pe facebook de a ei si a vrut sa vada cum e.A doua oara, s-a cuplat cu prietena aceasta comuna care a fost singura fata pe care chiar a iubit-o(de ea nu si-a batut joc).Asa, a treia oara(dupa ce s-a despartit de prietena comuna)a venit la mine. Se despartise da fata de nici 2 ore si se dadea la mine. Mare curvar! Chestia era ca eu il paceam la nebunie si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu impreuna cu el in secunda doi imi venea sa ii sar in brate si sa ii zic"Da!", DAR CEVA M-A OPRIT. M-a oprit sentimentul ca se va intampla ceva rau. Adica toata scoala afla de iubitele lui si isi bateau joc de ele. Si asa l-am tinut fara raspuns doua zile si asa am si aflat ca vroia sa fie cu mine doar ca sa o faca geloasa pe cea de-a doua fata. Vezi ce inseamna al 6-lea simt la fete? Da-i o lectie fata asa cum i-am dat si eu curvarului!
Primul pas: desparte-te de el fara niciun motiv,ii spui ca e timpul sa luati o pauza. Daca in timpul acestei pauze, intra in vorba cu tine, prefa-te ca nu-l auzi, vezi-ti de treaba in continuare.
Al doilea pas:Spre sfarsitul pauzei, suna-l si spune-i ca vreti sa va intalniti ca vrei sa ii spui ceva important ce nu poate fi spus la telefon.El o sa creada ca vrea sa va impacati si va veni intr-un suflet.Cand vine,intreaba-l "Ce mai faci?" si mai vorbiti asa voi si apoi ii spui"Asta era acel lucru important voiam doar sa mai vorbesc cu tine,acum poti sa pleci".
Al treilea pas:Vorbeste cu prietenii lui,sau prietenii comuni si spune-le tot ce a facut cu fetele.
Al patrulea pas: Umileste-l de fata cu toata lumea. Spune mai multor persoane sa raspandeasca zvonul. Dupa ce ai strans destule persoane,du-te la el,subit,ia-l in brate ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat intre voi si spune-i ca vreti sa mergeti undeva(acel "undeva" este locul unde vor fi toate persoanele stranse de tine) Acolo, incepi si povestesti in fata tuturor ce le-a facut fetelor care au fost cu el.
Si... MISSION ACOMPLISHED!
Atentie! Daca il stii mai violent si ca are probleme cu nervii, incearca sa abordezi o situatie mai usoara, sa nu ajungi "fardata permanent" de acest baiat! Sper ca ti-am dat vreo idee. Dupa ce ai gasit solutia, da-mi mesaj pe privat sa stiu ce i-ai facut nemernicului. Pa-pa!
Daca ne intrebi pe noi ce poti face e clar ca nu esti in stare sa ii dai o astfel de lectie.....ca sa poti face ce vrei tu iti trebuie atentie maxima la cel mai mic gest al lui plus ca trebuie sa il cunosti sa stii ce il deranjeaza sa poti expluata acel lucru.
sau poti sa ii spui oricand ca fratele lui are puta mai mare ca a lui... efect garantat
Macar, cum as putea sa fac sa nu-si bata si de mine joc, sa arat ca nu-i permit asta?
Fii indiferenta....nu ii spune niciodata ca il iubesti, arata ca afectiunea ta vine in schimbul atentiei lui......fii distantatanta, fii putin rea
Ti-a facut tie ceva? Nu. Atunci tu de ce sa iti bati joc de el? E vorba aia: Fie roata si patrata tot se intoarce ea odata. Nu te gandesti ca poate o sa patesti si tu la fel? Nu am fost niciodata de acord cu lucruriile astea. Mai bine e sa iti vezi de viata ta. Stai linistita ca o sa o pateasca cat de curand daca se poarta mereu asa.
Pe mine m-a facut sa plang dupa 3 zile de relatie si de multe ori m-am simtit prost din cauza lui. Dar imi e mila, imi pare rau de fostele lui prietene si nu vreau ca dupa ce ma despart eu de el sa mai faca si la altele la fel. Cum am zis: urasc sa-mi bat joc de persoane, dar cred ca el chiar merita, chiar daca tin cat de cat la el...
Poate ca prietenele lui alea vechi au fost de vina si poate si-au meritat-o. Si vezi ca te contrazici singura: vreau sa-l fac sa sufere, dar fara sa se simta prost, desi nu imi place... mda.
Si daca el se simte prost pentru ca realizeaza ce a facut tu o sa te simti mai bine? ..Nu cred ca trebuie sa intorci tu greselile pe care el le face cu altcineva..Cat despre bataia de joc fata de tine..nu cred ca are cu ce. daca totusi are motive..mai bine renunti..pentru ca daca chiar tine la tine..nu o sa te ia la misto
Mutubal întreabă: