Ceva nu se leaga pe acolo ) apropo, "vagonul tau" voiai sa zici "vaginul tau"?
In primul rand daca ai facut sex anal nu are cum sa ramai insarcinata.
In al doilea rand odata ce ti-a venit menstruatia, e imposibil sa ramai insarcinata.
Si in ultimul rand, nu inteleg de ce tii neaparat sa ramai virgina si recurgi la sexul anal... adica sa mor daca inteleg placerea asta, mie personal mi se pare foarte gretos + sunt ogramada de infectii care poate sa il ia + durerea pe care o simti. Dar ma rog it's not my business.
Sunt de acord cu tine doar partial. Daca se face o igiena buna anusului, nu-i neplacut. Poate asa a vrut prietenul ei. Eu de exemplu, am lasat sa mi se faca sex anal din dragoste pentru iubitul meu. Sa-l vad fericit. Nu a fost ceva deosebit, dar mi-a pacut ca iubitul meu a fost satisfacut.
Eu nu sunt deloc de'acord cu tine. Fac ceva doar de dragul lui sau de dragul ei mi se pare total aiurea. Daca e vrea sa imi introduca un deget in fund de exemplu(nu stiu daca exista vreo fantezie de genul asta dar in momentul asta si la ora asta, doar asta mi-a venit in cap) eu nu as accepta, chiar daca o iubesc. E pur si simplu vorba si de onoare aici, adica sa faci ceva doar ca vrea respectivul... asta nu mi se pare relatie. Faci sacrificii din dragoste intr'adevar si uneori faci anumite chestii pe care nu le vrei. Dar hai totusi sa nu exageram si sa avem toti o limita de dragul normalului. Am facut si eu multe fantezii sexuale( de exemplu am facut-o odata in public si am fost deschis la chestii noi). Dar sunt anumite chestii care totusi... De exemplu, ai accepta sa ii faci oral in zona anusului daca iubitul tau ar vrea asta? )
Indiferent de igiena... hai totusi ca traim in secolul 21.
Sunt multe chestii si fantezii erotice care sunt mult mai bune si mai frumoase decat lucrurile scarboase de genul acesta.
P.S: Nu am nimic legat de oralul normal la ambii parteneri, asta pentru mine e "musai" la orice sex. Dar analul, e o chestie... nu stiu, e aiurea. Poate peste 4 ani imi schimb mentalitatea. Dar din punct de vedere a bacteriilor si ce e acolo... nici nu vreau sa ma gandesc )
Da, ai dreptate. In sex trebuie mers pana unde este acceptat de si placut pentru ambii parteneri. Tu n-ai accepta sa ti se bage un deget in fund, dar altora le place. In relatia intima dintre doi parteneri nu vorbim de onoare: vorbim despre ce ne place si ce nu ne place. In rest, ramane totul in afara noastra. Nu exista limite. Sexologii considera ca nimic nu e pervers daca este agreat de ambii parteneri.
Da, l-am lins pe iubitul meu intre fese, tocmai ca suntem in secolul 21. Totu-i relativ. Pentru tine este scarbos, pentru mine nu, daaca este o curatenie perfecta. Pentru mine e o placere sa il sug pe prietenul meu si sa-i inghit sperma.
S-ar putea sa-ti schimbi si tu parerea. La inceputurile vietii sexuale nu puteam sa admit ca o sa ling o fata in pasarica. Acum e o placere. Nu puteam sa admit ca voi face ceva cu un baiat. Acum o fac cu multa placere.
Pentru mine e o placere sa inghit cocktailul format din seva iubitei mele si a unui barbat (a mea). Crezi ca am putut sa o fac de la inceputul vietii mele sexuale? Nu! Dar pofta vine mancand.
Dar precizez: aceste lucruri le fac doar cu iubitul meu si cu iubita mea. Nu o fac cu cineva ocazional, necunoscut.
Nu fetita, virginitatea a zburat cand ai avut prima penetrare, indiferent ca a fost oral, anal sau vaginal.
In situatia ta, orice medic ginecologic poate constata un anus deflorat (dezvirginbat), chiar daca vaginal esti inca intacta, dar virgina, nu mai esti!
Esti sigura ca lichidul de pe tampon nu sunt secretii anale?
Pentru ca, curand vei incepe sa ai si pierderi de fecale, specifice celor care au poponetul dezvirginat si va trebuii sa porti dopulet.
Cat despre sarcina, aia se produce numai prin penetrare vaginala.
Iar un test de sarcina ar fi mai relevant, decat ghicitul nostru.
Fa testul DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, ca te vad incurcata in date.
Cum sa curga sperma din vagin daca te-a strapuns in fund, a ejaculat afara si ati mai facut si sex in picioare, dar mai ales ca ai avut menstruatie? Si fetele ejaculeaza. Faptul ca menstruatia a venit mai tarziu poate fi din cauza ca ai un ciclu neregulat sau s-a dereglat din anumite motive, altele decat cele sexuale.
Nu, nu esti insarcinata.