Probabilitatea ca aceasta chestiune sa se indrepte spre adevarul pe care tu una nu vrei sa-l afli, e foarte mare. De ce nu mergi la un ginecolog, ti-e rusine? Ei bine, ar trebui sa-ti fie
Fara misto, dar a face dragoste inseamna altceva decat ai facut tu. Iesi din starea de confuzie si totul va fi bine.
Sincer, daca nu ati avut contact sexual ( sti la ce ma refer), atunci stai linistita ca nu ramai insarcinata. Dar daca ati avut contact, ei bine atunci tot ce e posibil sa ramai, dar pentru a ramane insarcinata trebuie sa nu mai fi virgina, sau sa tio pierzi in momentul in care ai facut, si atunci din nou e posibil sa ramai insarcinata. Cel mai bine e dupa 3 zile sa iti iei un test de sarcina, dar asta in cazul in care apar varsaturile, nu-ti mai vine ciclu regulat, dureri de burta, durere de cap, etc. Eu sper ca te-am ajutat. Daca mai ai ceva intrebari, te ajut cu tot dragul.
Ca sa nu mai ai dubii pe viitor,incearca sa afli mai multe studiind,chiar si de pe Google.
Cauta:lichid preejeculator,ovare,cad se produce ovulatia,ovule,cat traieste un ovul, spermatozoizi, cat traiesc acestia, cum si cand se produce fecundarea, metode contraceptive si tot ce mai tine despre viata sexuala.Cand o sa afli, macar despre toate acestea, atunci poti sa-ti incepti viata sexuala.Si nu o sa mai fii confuza,speriata! Doar tu vrei sa faci DRAGOSTE si nu SEX!
Si ca sa-ti raspund cat de cat la intrebare,nu cred ca poti ramane insarcinata,doar daca "te-a atins jos"(presupun ca te-ai referit,ca te-a atins cu penisul).
Dupa cum stii,mai exista si exceptii, foarte rare, dar cum "exceptia intareste regula", se poate intampla si asa ceva! Dar mai mult ca sigur, nu este cazul tau!
Asculta,ai face bungee-jumping fara sa te informezi inainte?
sexul e la fel de periculos, de ce nu te informezi foarte bine inainte din surse sigure inainte sa postezi o intrebare atat de....nici nu stiu cum sa o numesc.
nu, nu ai nici o sansa sa ramai insarcinata daca astea sunt toate faptele pe care le ai facut cu prietenul tau