Buna! Nu era ceva de iertat. Imi pare ca se plictisise de tine si a inceput sa mai vorbeasca si cu alte fete, in speranta ca ar putea sa gaseasca ceva mai bun. Nu cred ca te iubeste sincer, cred doar ca are o mica obsesie in legatura cu tine si te vede ca pe un trofeu pe care nu vrea sa il piarda. Cred ca ai procedat gresit mergand la el si iertand ceea ce a facut. Faptul ca nu mai ai incredere in el, clatina destul de mult relatia voastra, care, sincer, nu cred ca o sa aiba vreun viitor. Parerea mea e ca ar trebui sa renunti la asta. Ce ti-a facut in trecut, mai poate face si in viitor. Faptul ca a inceput sa vorbeasca cu alte fete si comportamentul urat fata de tine, ar trebui sa te puna pe ganduri serios.
Mulțumesc de sfat
Asta se intampla cand esti fraiera.
Cred ca-i genul caruia ii place sa se culce cu cat mai multe fete/femei, odata ce nu a dat 2 bani pe relatia voastra, s-a mutat cu usurinta la alta, apoi s-a intors la tine sis e distreaza cu cine-i cedeaza.
Cand viata pare complicata si te ambitionezi tu singura sa o faci si mai complicata...