| JacksonPlimouth a întrebat:

Hei TPU, vreau să știu cum e să naști un copil. Cum o să fie dureroasă. Dar dacă faci sex pentru prima dată cum e?

12 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Daca nasti natural da este dureros dar este mai sanatos si nu ramai cu cicatrici. Daca vrei sa nu simti nimic faci cezariana dar nu iti garanteaza nimeni ca nu ai dureri din cauza taieturi.Prima data cand faci dragoste este dureros prima a doua si poate si a treia oara te doare dar dupa nu mai ai treaba iar daca persoana cu care esti isi da interesul, te iubeste si respecta devine placut.Doar trebuie sa alegi persoana potrivita

| Necunoscut112 a răspuns:

Încearcă.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai doare prima data.Dar dupa te obisnuiesti, simti numai placerea.Normal ca e dureroasa nasterea, cel putin cea naturala.Un chin groaznic.Mai bine prin cezariana))

| corbulalbrosu a răspuns:

Nasterea pe cale naturala (prin vagin) intotdeauna este dureroasa mai ales in cazul primilor copii nascuti. De asemenea si sexul de dezvirginare de regula este insotit de durere care uneori poate fi chiar insuportabila si din acest motiv sa nu poata fi reusita dinprima incercare in cazul fetelor care nu au practicat deloc masturbarea intravaginala, sau sa fie posibila si deloc dureroasa, chiar placuta in cazul celor care au inceput sa se masturbeze intravaginal cu cativa ani mai dinainte. Multa sanatate!

| anonim123453313 a răspuns (pentru Freya1):

Daca nasti prin cezariana, iti poti reface abdomenul? Nu de alta dar eu nu pot naste natural pentru ca am dioptri si nu imi da voie doctorul

| Freya1 a răspuns (pentru anonim123453313):

Pai depinde si la ce varsta faci copii.In general da se poate oricum vergeturi sau nu stiu grasime pe burta poate sa iti ramana si de la nastere normala si cezariana deoarece burta oricum iti creste iar daca te feferi la operatie din cate stiu iti face taietura orizontal deci nu o sa ti se vada de la pantaloni sau chiloti in timp dar pana una alta din cate stiu trebuie sa porti centura sau ceva care sa te stranga.

| SG1995 a răspuns (pentru Freya1):

Nasterea naturala implica un risc de mortalitate mama-fat mai mare, deci unde e sanatatea in toata ecuatia asta?

| Freya1 a răspuns (pentru SG1995):

Eu prefer natural nu taieturi si alte alea.Da daca nu am rezistenta necesara sau am complicati da daca pot natural vreau

| SG1995 a răspuns (pentru Freya1):

Eu credeam ca te referi la nasteri ne asistate, ca e cezariana sau nu, nu asta e problema, ci faptul ca acolo trebuie sa fie un medic care stie ce face.

| Freya1 a răspuns (pentru SG1995):

Nu ma refer pe cale naturala pe unde trebuie sa iasa happy

| Denisya a răspuns:

Eu sunt gravidă cu al 3ilea copil si am 22de ani in octombrie.la primi copil am suferit enorm al doilea era sa pice in toaleta încă la al treilea astept...dar uiți acea durere când iti da copilul nascut in brate poți sa treci si peste moarte când iti ei copilul in brate.cât despre disvirginare, nu m-a durut asa tare.dar depinde de persoana.dar o saptamana am mers asa cracitalaughing

| HazelEyes77 a răspuns:

Da chiar doare. Rau. Dar crede ma ca femeile rezista mai bine la durere ca barbatii si o sa treci cu bine peste asta. Suntem femei, apoi devenim mame si nu i asa ca puii nostri merita orice sacrificiu? Cand ii tii pentru prima oara in brate uiti tot chinul prin care ai trecut...Si cand faci dragoste pentru prima data doare dar nu se compara sub nici o forma cu travaliul, nasterea.Ar fi absurd. E mai mult discomfort amestecat cu placere.Mai rele sunt durerile menstruale decat sa te daruiesti iubitului.

Întrebări similare