Esti stalker,o urmaresti.
Treci peste, te-a inselat,v-ati despartit,si asta e.
Vrei sa inaintezi in viata? Sau sa te dai inapoi?
Daca vrei sa inaintezi,lasa trecutul acolo unde ii e locul, nu o mai urmari atat man, ca e urat, nu e deloc masculin sa stai cu ochii pe ea, e ciudat, ca si cum nu ai avea altceva de facut.
Apoi,te minti singur ca cica " nici sa o vad nu vreau ", de fapt,vrei sa o vezi, vrei sa o strangi in brate dar stii ca nu se poate,pentru ca te impiedica acel motiv pentru care v-ati despartit.
Poate crezi ca nu o sa gasesti pe alta ca ea,dar o sa gasesti.
Lasa astea,daca o sa fii impreuna iar cu ea crezi ca o sa iti fie bine?
O sa te gandesti mereu cu cine e,ce face, cu cine te mai inseala, o sa fie o relatie toxica, bine ca s-a terminat, acum gaseste-ti pe cineva in care sa ai incredere.
Lasa fata in pace, nu te mai baga in viata ei, vezi-ti de viata ta.
Bafta,
Eu cred ca tu ai iubito cu adevarat si acum vrei sa te razbuni pe ea nu-i asa? fi sincer cu tine insati,ai si tu frustrarile tale,ai o obsesie pentru fata asta, daca ea isi inseala iubiti care e treaba ta? tu crezi ca x va asculta de tine poate chiar te va bate las-o naibi sa faca ce vrea ea, si ala cu buchetul are interese fata de ea vrea vaginul ei iar ei poate i place sexul, omul este o fiinta poligama nu monogama, eu urasc tarfele nu tin cu ele dar te-ai invatat minte uiteo si gata, rar fata sincera si serioasa si de alea isi bate joc badboys de ele
De ce te-ar preocupa viata si "realizarile" ei? Mai inseamna ceva pentru tine? Daca stii ca nu corespunde profilului pe care il cauti atunci e momentul sa faci eforturi pentru a scapa de aceasta preocupare. Vad ca te pricepi la tehnologie dar nu te pricepi sa iti gestionezi emotiile. Este de competenta mea, sa stii.
liliana77any întreabă: