Hey:*! Daca nu aveti timp sa va intalniti in timpul scolii, va intalniti in weekend.ca sa-ti demonstreze ca te iubeste si-ar face timp de tine; x! Daca a vrut sa va despartiti nu stiu daca mai poti face ceva momentan, insa poate in vacanta va veti impaca[avand mai mult timp sa va vedeti]. Intreaba-l care este problema despartirii si discutati astfel incat sa o remediati!
Sfatul meu este sa il uiti pentru ca...gandeste-te ca la varsta lui e ca o albina vara care umbla din foare in floare. Daca e ceva ce il intereseaza pe el, atunci acel ceva are de la 16 ani in sus
Si chestia cu sarutatul ala...nu a fost ceva serios.A facut-o doar pentru ca a putut si nu pentru ca simtea ceva pentru tine.
Asa ca,ma repet, uita-l (nu de alta, dar iti dauneaza in ceea ce faci zi de zi)
Nu cred ca asta e o problema grava, va puteti vedea in wekeend nu? Incearca si vorbeste cu el, explica-i toata situati si poate o sa inteleaga. Daca va dori sa fiti impreuna o sa fiti!
Pai. In primul rand intreaba-l motivul despartirii. In al doilea rand ati putea sa va intalniti la mall sau oriundealtundeva si vorbiti. Si in ultimul rand spune-i cat de mult il iubesti! Daca chiar il iubesti se va intoarce la tine.
SUCCES :**! FUNDITA?
E cu 3 ani mai mare ca tine? mai facut fericita...nu conteaza.e o poveste frumoasa si ai putea sal convingi, spunandu-i ca aveti timp in weekenduri, sau poate mai aveti si cateva ore libere prin timpul saptamanii(la mine mereu se ivesc)i care sa puteti iesi. sper sa fiti din nou impreuna:*
Esti mult prea tanara ca sa te "legi" de un baiat in felul asta. pe arcursul vietii o sa ai multe dezamagiri dar si impliniri, iti garantez. mergi mai departe si uita-l.