| giogeorgiana a întrebat:

Vreau sa va zic si eu povestea mea apoi vreau niste sfaturi de la voi.Nu ma judecati.
In ultima saptamana inaintea vacantei de primavara(pasti) mai exact joi eram pe terenul de baschet dupa ore cu niste prieteni.Pe strada la vreo 100 de m a trecut un baiat indreptandu-se spre parc cu mingea si facea ceva scheme thinking nesemnificativ. Apoi am mers si noi in parc nu am dat mare importanta.De acolo am mers intr-o curte a unei biserici vechi.Acolo acel baiat juca fotbal cu mai multi baieti.In ziua urmatoare am mers iar in parc atunci am facut cunostinta:,,X" tot in aceeasi zi am aflat ca dupa vacanta ne va fi coleg.A inceput sa imi placa de el. Dupa cateva saptamani s-a cuplat cu o prietena destul de buna si eram tot mai geloasa.Ma gandeam la el tot timpul, il cautam cu privirea.Infine.Dupa ce -au despartit si s-au uitat(au stat vreo 2 sapt impreuna)am inceput sa ma inteleg foarte bine cu el.Prin iulie nu mi- mai placut.Asa credeam.Dar a inceput din nou.Iar acum nu stiu ce sa fac sa stiu daca ii place de mine.Nu ma puneti sa ma duc sa ii zic in fata ca imi place de el.Nu! Vreau sfaturi cum sa il fac sa vina el la mine! Sper sa ma intelegeti si nu vreau jigniri.Multumesc.Ofer funda!

7 răspunsuri:
| unul1 a răspuns:

Fara suparare dar eu nu am vazut vreo intrebare in ce ai scris aici dar pot deduce. Nu te mai gandi ca trebuie sa te duci la el sa-l intrebi daca te place. Poti sa iesi numai cu el odata si vezi daca ii faci ceva avansuri cum reactioneaza la ele. Poti sa-l iei si cu o faza de genu daca ar avea facebook gen vrei sa ne punem intr-o relatie pe facebook sau chestii de genu. Idea ar fi ca trebuie sa iei toata chestia asta ca o gluma nu sa mergi la el foarte stresata. Oricum nu e neaparat sa va ziceti te iubesc si dinestea... estea o sa vina cu timpul. Noroc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De unde mentalitatea asta de a aduce baietii la voi? Baietii sunt vite, sa trebuiasca urniti? Ei se pot umili dar voi sunteti prea bune pentru asta? Daca placeti pe cineva, ii spuneti in fata, punct. Nu biletele, nu prieteni, nu incercati sa-l aduceti langa voi ca pe un soarece. "Imi placi si vreau sa ne cunoastem mai bine!". Doar de atat e nevoie.

| Seretaneva a răspuns:

Daca vrei sa il cuceresti atunci trebuie sa fii mai cocheta pe linga el.sa arati ca ai caracter si pe de o parte sa fii simpla, dar pe de alta sa fii indrazneata si sexy(in sens ca mai eleganta).Pai si cind se uita latine sa-ti intorci capul penttru ca el o sa vrea sa-ti caute privirea.Dar mult deppinde de tine.Succes!

| 870645 a răspuns:

Eu zic ca ar fi mai bine sa pui un/o prieten/a pe care o aveti amdoi sa il intrebe asa mai pe ocolite si asa afli sigur.

| Janina a răspuns (pentru 870645):

Faza cu "sa intrebe o prietena" e total aiurea. Eu urasc genul acesta de abordare. Mai bine incerci sa te bagi in seama cu el, sa deveniti intai amici, sa va cumoasteti si daca este ceva intre voi o sa iasa la iveala de la sine.

| andr3i95 a răspuns:

Eu ti-as zice sa iti faci si u un prieten ca sa il faci gelos, pentru ca la o fata i se acorda mai multa atentie cand are un prieten, daca nu eu zic sa vb odata cu el cand sunteti singuri fata in fata, nu cred ca te va respinge

| Dumitru_Kmy_1995 a răspuns:

Ai 14 ani?