Ce poti face este doar sa vorbesti cu el, eplicandu-i ca relatia se va rupe la urmatoarea criza de gelozie.
Poate asta il va speria suficient de tare si isi va controla temperamentul si iesirile.
Eu am facut-o si nu regret, desii il iubeam mult, dar nu a mai rezistat si crede-ma, ca am dat peste un om minunat dupa ce m-am despartit de gelos, cu care sunt maritata si fericita de multi ani.
De barbatul gelos, curvar si alcoolic, este bine sa fugi in viata, fiindca nu exista viitor fericit alaturi de asemenea specimene.
Are probleme psihice. Fugi de el, fată. Slabe șanse să accepte el să meargă la psihiatru.
Vorbeste cu el si explica situatia
Daca dupa un timp in care il ajuti si tu sa treaca de chestiile astea nu poate ar fi bine sa cauti pe altcineva. Nj te desparti la prima problema
O sa duci cu el o viata de calvar. Daca te casatoresti cu el, gelozia o sa creasca. Gelozia nu are leac si cu cat trece timpul se poate mari.
Bună. Te sfătuiesc să te desparți de el. Te poate și lovi pe viitor un asemenea specimen că bărbat nu-l pot numi.
beausingurlamasamea întreabă: