| 0bubu00 a întrebat:

vreau si eu niste sfaturi pentru un cadou frumos de ziua indragostitilor (atunci facem jumatate de an de cand suntem impreuna + ca sunt dragobetele) [pe 24]
1. sa ii fac cadoul pe 14 sau pe 24(cand este si ziua noastralove struck)?
2. ce sa ii iau, adica ceasuri are, parfum i-am luat penultima oara, bratara de argint i-am luat prima oara, dar a pierduto, esafra i-am luat ultima oara. si sincer nu vreau sa ii iau cana de ex pentru ca isi bea cafeaua la scoala pentru ca acasa dimineata nu are timp, m-am gandit la un colaj. dar daca mai aveti si alte sugestii sunt primite cu bratele deschise. app. stiti cam cat mar costa o rama mai marisoara?happy

3 răspunsuri:
| Monutza a răspuns:

Depinde o rama mai bunisoara ajunge in jur de 20 de lei. poti sa ii personalizezi ceva.de exemplu la magazinele astea unde poti personaliza chestii sunt perne in forma de inimioara si poti sa personalizezi pe parunta o poza cu voi.happy sau cum ai spus tu ia o rama vezi ca gasesti si in forma de inimioara si pune o poza cu voi doi.:*:* sper ca te-am ajutat.:*:*:*

| theea08 a răspuns:

Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi ca pe 14, de Ziua indragostitilor sa va intalniti si sa va petreceti timpul impreuna. dar cadoul sa i-l dai pe 24, mai ales ca este ziua voastra si in + Dragobetele este tot un fel de Valentine's Day. :*:*

Si despre cadou nu stiu ce sa-ti spun. nici eu nu stiu ce sa-i iau prietenului meu. uite-te si tu pe la el prin dulap, prin camera ce are nevoie. de exemplu prietenul meu are nevoie de un mp3 pentru masina ca sa nu mai stea sa faca CD-uri cu muzica. vezi si tu :*:*

| theea08 a răspuns:

Si o rama "marisoara" ar costa maxim 20 lei.