| KissSummer a întrebat:

Vreau si eu statusuri de dorlove struck dar nu vreau statusuri triste. vreau doar ceva prin care sa'mi descriu doru' fata de ellove struck Multumesc. Fundalove struck Pupiii:*

4 răspunsuri:
| Zaika_7941 a răspuns:

Simplu si patrunzator..."Mie dor de noi"
iar daca vrei sa mai scrii si alt ceva poti sa o faci, ex: mi-e dor de noi, de clipele in care toata lumea era a noastra etc...
te-am pupat!

| SimplePlanFanKarina23 a răspuns:

Inchide ochii si gandeste-te la ceea ce simti. ce sentimente trezeste in tine acest dor? Ce ti-ai dori sa se intample? Ce vrei sa-i transmiti acelei persoane care-ti lipseste atat de mult? Incearca sa scrii ceva de la tine, ceva care sa-ti vina direct din suflet. sunt sigura ca va avea mult mai mult impact decat un status de dor banal scris de altcineva

| Дηdu a răspuns:

Daca tu crezi ca mi-e dor de tine mereu te inseli, mi-e dor doar atunci cand ma gandesc la tine, dar drace, ma gandesc la tine mereu.

- Mi-e dor de tine mereu. Ma gandesc la tine zi si noapte. Mi-e dor de tine acum si totdeauna.

- Astazi mi-a fost dor de tine. Ieri mi-a fost dor de tine. Nu te ingrijora pentru maine, o sa-mi fie dor de tine mereu.

- Ma gandesc la timpul petrecut impreuna si la cat de mult mi-a placut sa fiu cu tine. Mi-e dor de tine.

- Am auzit pe cineva soptindu-ti numele, m-am intors sa vad cine este si atunci am realizat ca era inima mea ce imi spunea ca mi-e dor de tine.

- Daca vrei sa stii cat de mult mi-e dor de tine, incearca sa prinzi picaturile de ploaie. Cele pe care le prinzi reprezinta cat de dor iti este de mine iar cele pe care nu le-ai prins reprezinta cat de dor imi este mie de tine.

- Te astept cu nerabdare, mi-e dor de tine mi-e dor de amandoi, mi-e dor de zambetul tau mi-e dor de noi… sper ca ti-am fost de ajutor:*pup

| Darminutza a răspuns:

Insa ce nu pot uita, este amintirea ta, o pastreaza inima mea, intr-un colt de suflet...

Întrebări similare