Bună!
În primul rând gândurile tale tulburate sunt datorate geloziei ( atunci când ai văzut că se uită după altul) şi nedumeririi ( nu mai ştii ce să faci ca să fie bine). În al doilea rând îţi propun o întâlnire cu ea într-un loc privat unde să îi spui tot ce simţi tu şi ce te nemulţumeşte. Iar cât despre maturizare, nu insista, probabil o să realizeze singură când va fi nevoie de asta. Copilăria este lucrul cel mai de preţ care nu o îl ai decât o singură dată, apoi rămân amintirile. Aşa, revenind la subiect, după ce lămureşti lucrurile cu ea, să-i mai spui că te-a supărat faptul că se uita după altul, ar trebui să aibă ochi doar pentru tine dacă te iubeşte cu adevărat. Fă-o puţin să se gândească, caută-ţi cuvintele în aşa fel încât să realizeze că greşeşte!
Succes.
Spune-i sincer ce te deranjeaza. Daca tine cu adevarat la tine(te iubeste)atunci isi va schimba comportamentul Daca continua sa se uite, da-i 2 palme si ia cutitu!
Eu zic sa mai astepti ceva timp sa vezi cum decurg lucrurile. Daca observi ca se uita in continuare la baiatul acela, poarta o discutie cu ea sa lamuriti lucrurile.Nu te grabi cu despartirea ca sa nu iti ppara rau pe urma.ai spus ca e prima ei relatie.e normal sa nu procedeze mereu bine.Cel mai bine:vorbeste cu ea deschis si puneti lucrurile cap la cap!
Da-i papucii! dc sa stai sa te enervezi cu ea? Si eu am avut o relatie asemanatoare si i-am dat papucii dpa o saptamana! acum fiecare dupa felul de a fi
Daca incepi sa vorbesti cu ea va fi ok.Sa vezi daca te place, dar daca cumva il atrage "asazisul" prieten de pe hol iti recomand sa o lasi in pace.Nu incerca sa faci la fel doarece fetele nu se impaca bine cu gelozia.
AndrewTate7789 întreabă: