| crStyle a întrebat:

love struck Iubesc o fata cu care sunt de mult timp cu ea, dar sincer sa fiu vad ca ma place si ca ma iubeste, dar la scoala ea iese mereu pe hol si se uita la un baiat mereu, eu ma enervez si ma abtin cu greu sa nu-l bat, dar. In privinta asta o iubesc pe ea, dar as vrea sa ma despart de ea dar pe de alta parte nu as vrea... nu stiu, am gandurile tulburate, ma enerveaza pentru ca e prea copil, e prima ei relatie si nu stie cum sa procedeze daca e cu cineva, eu ca sa n-o fac geloasa stau numai cu tovarasi si nu prea comunic cu fetele de fata cu ea, colegii nu stiu ca suntem impreuna. Nu stiu ce sa fac, e complicat

Răspuns Câştigător
| x3Ad a răspuns:

Bună!
În primul rând gândurile tale tulburate sunt datorate geloziei ( atunci când ai văzut că se uită după altul) şi nedumeririi ( nu mai ştii ce să faci ca să fie bine). În al doilea rând îţi propun o întâlnire cu ea într-un loc privat unde să îi spui tot ce simţi tu şi ce te nemulţumeşte. Iar cât despre maturizare, nu insista, probabil o să realizeze singură când va fi nevoie de asta. Copilăria este lucrul cel mai de preţ care nu o îl ai decât o singură dată, apoi rămân amintirile. Aşa, revenind la subiect, după ce lămureşti lucrurile cu ea, să-i mai spui că te-a supărat faptul că se uita după altul, ar trebui să aibă ochi doar pentru tine dacă te iubeşte cu adevărat. Fă-o puţin să se gândească, caută-ţi cuvintele în aşa fel încât să realizeze că greşeşte!
Succes.

4 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Spune-i sincer ce te deranjeaza. Daca tine cu adevarat la tine(te iubeste)atunci isi va schimba comportamentulwinking Daca continua sa se uite, da-i 2 palme si ia cutitu!

| tslex a răspuns:

Eu zic sa mai astepti ceva timp sa vezi cum decurg lucrurile. Daca observi ca se uita in continuare la baiatul acela, poarta o discutie cu ea sa lamuriti lucrurile.Nu te grabi cu despartirea ca sa nu iti ppara rau pe urma.ai spus ca e prima ei relatie.e normal sa nu procedeze mereu bine.Cel mai bine:vorbeste cu ea deschis si puneti lucrurile cap la cap!

| Denisa20000 a răspuns:

Da-i papucii! dc sa stai sa te enervezi cu ea? Si eu am avut o relatie asemanatoare si i-am dat papucii dpa o saptamana! acum fiecare dupa felul de a fi happy

| Mikiinthemix a răspuns:

Daca incepi sa vorbesti cu ea va fi ok.Sa vezi daca te place, dar daca cumva il atrage "asazisul" prieten de pe hol iti recomand sa o lasi in pace.Nu incerca sa faci la fel doarece fetele nu se impaca bine cu gelozia.