| LaviniaRaisa a întrebat:

Hei,TPU.Zilele trecute am fost in club si baiatului de care imi place m a sarutat.(ii place de mine) ..Si am fost si aseara in club..Si era cu alta (dansau, se pupau). Dupa a venit la mine si a inceput sa danseze si sa ma pupe..Adica facea cu randu si la mine si la ea.(era un pic ametit).

Dati mi un sfat..is foarte deprimata.sad.

5 răspunsuri:
| Drolja a răspuns:

Eşti o egoistă. Ce, numai pe tine are voie şi trebuie să te placă?

| corbulalbrosu a răspuns:

Este tipul de Don Juan autentic care nu poate admite sa aiba o singura partenera pentru a se simti implinit. "Sindromul Don Juan" (fiindca exista asa ceva) este specific barbatilor si este considerata o forma de impotenta nu fizica, ci psihologica. Barbatii Don Juan nu pot sustine o relatie si trebuie sa o ia mereu de la capat. De fapt, ei nu doar ca nu pot sa mentina relatia, dar nu sunt nici capabili sa o finalizeze, in sensul unui final fericit al relatiei. In cazul in care vine vorba despre stabilitate sau de mentinere a relatiei, cuplul se destrama.Deprimarea ta nu-si are rostul deoarece acest caracter nu se poate schimba si se va mentine toata viata.In cazul in care iti doresti un partener numai al tau vei fi nevoita sa-l cauti in alta parte, in nici un caz intr-un club. Succes.

| Doub a răspuns:

Haahhhaaa, ce fraiera esti.

| SkyPilot a răspuns:

Ii dai papucii, sau accepti sa il imparti cu altele. De schimbat nu vei putea sa il schimbi.

| Kalina23 a răspuns:

Nu cred ca baiatul asta e pentru tine daca trece atat de usor de la o fata la alta. Sigru, in mintea lui e totul corect si el e cel mai tare, dar nu poti sa ai incredere in asemenea om, accepta ca a fost doar o aventura, o distractie, ceva ce mergea cu atmosfera din club, dar nu-ti face sperante cu el pentru ca o sa ai de suferit