anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei..Trebuie sa va intreb ceva. happy Astazi un baiat, prieten foarte bun cu mine, coleg de clasa laughing ma rog. mi-a cerut sa merg la el acasa, a spus ca vrea sa stam si noi asa ca doi prieteni buni singuri si sa nu fim deranjati de nimeni [pentru ca la scoala nu avem timp unul de celalalt]. Mda, eu tot nu cred ca doar asta vrea sa facem, adica nu o sa se intample doar atat laughing stim noi fetele cum sunt baietii happy
Deci, intrebarile mele sunt: ce credeti ca e mai bine sa fac? sa merg sau nu? si a doua: ce credeti ca o sa se intample daca merg? happy Funda :*

Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Pai e datoria baiatului sa incerce... daca crezi ca poti avea incredere in el atunci du-te

11 răspunsuri:
| IngerPazitorr a răspuns:

Pai...Mai intai du-te si intreaba-l care sunt intentiile lui.

| unknownn a răspuns:

Pai depinde de baiat, ori vrea sa ti-o dea la mumu ori are intentii serioase, depinde ce fel de persoana e.

| foxi a răspuns:

Depinde si de varsta, daca sunteti in clasa a3a...nu se intampla nimic!

| Bomfaier a răspuns:

Bine ziceau cei de mai sus. Dar intenţiile lui pot fi cu totul altele sau mult mai multe decât ce-ţi va spune. Aşa ca experiment, ţi-aş zice să te duci, dar ai grijă să nu te încuie în casă tongue

Răspuns utilizator avertizat
| LittleB124 a răspuns:

Ca sa inteleaga toata lumea, sunt a 8 a laughing

| miror a răspuns:

Sftaul meu este sa nu-ti incepi inca viata sexuala,, o sa ai tot timpul,, esti inca un copil, iar el ca baiat trebuie sa inceapa de undeva, singuri puteti fi si plmbandu-va intr-un parc si mai ales spune-i direct ce gandesti si intreaba-l direct ce are de gand.

| dragos9234 a răspuns:

Du-te,poate el chiar vorbeste serios.
Dar cum sunt baietii daca tot stiti voi fetele?

| Onn3 a răspuns:

Parerea mea nu sunteti deranjati de nimeni daca va duceti la un suc(alternativa). Riscant, tu decizi ce faci, dupa sa nu regreti.

| Madaa12345 a răspuns:

Da du-te daca nu vrei tu nu o sa se intample nimic, asa vezi si ce intentii are.

| h3r a răspuns:

Păi ai zis ca ştii cum sunt băieţii, de ce mai întrebi daca e bine să te duci sau nu?
Normal că nu e bine.
Dar dacă vrei să te bagi in gura lupului, du-te. Oricum vei regreta.