Deci nu ai chef sa incepi dar dupa iti place...
e clar, esti doar o plictisitoare care nu ia niciodata initiativa, astepti sa o faca celalalt.
de aici nu mai ai nicio scuza, desi voiam sa o pun pe seama stresului, unei anumite stari trecatoare sau a faptului ca nu prea te atrage tipul.
continua asa, ca faci bine.
Asta intrebam si eu
Poate nu il mai iubesti te-ai plictisit de el
Sunt curios daca stie cineva de ce nu poate face sex o plosnita, fie ea pufoasa sau nu.
Poate ar trebui sa ma supere raspunsul tau dar ma amuza tare... hai ma ca sunt si eu o fata plosnita e asa de fatada hahahahaha
Ma bucur ca nu te-ai suparat si ai ales sensul umoristic al raspunsului, ceea ce de fapt am si dorit sa-ti transmit. O seara frumoasa!
Auzi de curioasa de unde esti? mersi la fel chiar ma
amuzat tare
De departe...
Ok daca nu vrei sa zici
Da, am o solutie si este naturista - se cheama branca ursului si se gaseste la magazinele de naturiste ori farmacii naturiste. Bafta!
Bineinteles ca raspunsul tau este solutia si ca sa fie perfecta, propun si napraznicul, tot de la magazinele naturiste.
Un extract hidroalcoolic de branca ursului si 3-6 pastile de napraznic pe zi, vor face minuni, intr-o saptamana.
http://www.paradisulverde.com/......PLANT.html
si
http://www.compari.ro/......sului.html
De asemenea,as sfatui-o pe prietena noastra care a postat aici, sa doarma cat mai bine poate, sa iasa la aer curat, sa manance multe fructe, sa-si faca ganduri senine, sa caute sa rada chiar, ca sa indeparteze orice lest psihologic care ar putea inrautati situatia!
Succes!
:)
Nu-i faza ca nu-s multumita problema e ca n-am chef sa incep. ca dupa imi place
Uita-te inainte la un film pentru adulti, sau pune-l sa iti faca cunilingus.
U nu prinzi ideea nu-i vorba de act e vorba ca n-am chef de act el imi face orice e fara inhibiti
Schimba partenera, sau apeleaza la sexul oral sau anal cu jucarii pentru adulti.
La sex shop exista un inel cu vibratii pe care il pui la jucarie si o sa ai chef non-stop dup-aia.
AndrewTate7789 întreabă: