| plosnitapufoasa a întrebat:

Hei tuturor am o problema mare nu prea am pofta de sex. imi cam afecteaza relatia. aveti vreo sugestie?

18 răspunsuri:
| CoquineNoire a răspuns:

Deci nu ai chef sa incepi dar dupa iti place...
e clar, esti doar o plictisitoare care nu ia niciodata initiativa, astepti sa o faca celalalt.
de aici nu mai ai nicio scuza, desi voiam sa o pun pe seama stresului, unei anumite stari trecatoare sau a faptului ca nu prea te atrage tipul.
continua asa, ca faci bine.

| RAY a răspuns:

Daca nu ai chef asta e ce poti face

| plosnitapufoasa explică (pentru RAY):

Asta intrebam si eu

| RAY a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

Poate nu il mai iubesti te-ai plictisit de el

| neutrino a răspuns:

Sunt curios daca stie cineva de ce nu poate face sex o plosnita, fie ea pufoasa sau nu.

| plosnitapufoasa explică (pentru neutrino):

Poate ar trebui sa ma supere raspunsul tau dar ma amuza tare... hai ma ca sunt si eu o fata plosnita e asa de fatada hahahahaha

| neutrino a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

Ma bucur ca nu te-ai suparat si ai ales sensul umoristic al raspunsului, ceea ce de fapt am si dorit sa-ti transmit. O seara frumoasa!

Auzi de curioasa de unde esti? mersi la fel chiar ma
amuzat tare

| neutrino a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

De departe...

Ok daca nu vrei sa zici

| ywar a răspuns:

Da, am o solutie si este naturista - se cheama branca ursului si se gaseste la magazinele de naturiste ori farmacii naturiste. Bafta!

| motan444 a răspuns (pentru ywar):

Esti sigura ca e buna chestia aia? imi poti da ceva detalii te rog

| greece12 a răspuns (pentru ywar):

Bineinteles ca raspunsul tau este solutia si ca sa fie perfecta, propun si napraznicul, tot de la magazinele naturiste.
Un extract hidroalcoolic de branca ursului si 3-6 pastile de napraznic pe zi, vor face minuni, intr-o saptamana.
http://www.paradisulverde.com/......PLANT.html
si
http://www.compari.ro/......sului.html

De asemenea,as sfatui-o pe prietena noastra care a postat aici, sa doarma cat mai bine poate, sa iasa la aer curat, sa manance multe fructe, sa-si faca ganduri senine, sa caute sa rada chiar, ca sa indeparteze orice lest psihologic care ar putea inrautati situatia!
Succes!
:)

| plosnitapufoasa explică:

Nu-i faza ca nu-s multumita problema e ca n-am chef sa incep. ca dupa imi place

| DrAdrianaAlbu a răspuns (pentru plosnitapufoasa):

Uita-te inainte la un film pentru adulti, sau pune-l sa iti faca cunilingus.

| plosnitapufoasa explică (pentru DrAdrianaAlbu):

U nu prinzi ideea nu-i vorba de act e vorba ca n-am chef de act el imi face orice e fara inhibiti

| DrAdrianaAlbu a răspuns:

Schimba partenera, sau apeleaza la sexul oral sau anal cu jucarii pentru adulti.

| DrAdrianaAlbu a răspuns:

La sex shop exista un inel cu vibratii pe care il pui la jucarie si o sa ai chef non-stop dup-aia.