| OsimplaFata21 a întrebat:

Hei tuturor.Am si eu o nedumerire.Am 20 de ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala, iar unii prieteni rad de mine pe seama acestui lucru.Nu inteleg, e ceva anormal?

Răspuns Câştigător
| AnaMariaGerman a răspuns:

Lasă-i să râdă, știi cum se zice: câinii latră, caravana trece. Dacă încă nu ți-ai găsit persoana potrivită, asta ar însemna că ar trebui să aștepți eu mai știu unde pe cineva ca să o faceți? Normal că nu! Nu te mai lua după ce spune x sau y. Așteaptă-ți băiatul care te va face fericită și crede-mă că va apărea mai repede decât te aștepți. Vei fi surprinsă de ce îți poate rezerva viața pentru ca până la vârsta asta nu ți-ai început viața sexuală. (Ar trebui să o începi cu alcel băiat care cu adevărat te merită.)

13 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Nu este inca anormal, dar nu mai este la moda!

| OldSoul a răspuns:

Stai calma, nu e nimic anormal. Toate la timpul lor. Acum ce e drept generatia din azi e cam "grabita" dar aia e, fiecare cu viata lui.

Dar cat timp, tu, esti impacata cu tine, aia e, nu mai conteaza ce cred ceilalti. Sa nu mai spun ca decat sa iti incepi viata devreme cu tipul gresit si sa suferi dupa, mai bine asa.

Pana la urma nu prea inteleg ce prieteni sunt aia ai tai de se rad pe seama acestui aspect, pana la urma nici nu ar trebui sa stie ei ce ai facut sau ce nu ai facut tu.

| Nemessys a răspuns:

Nu e nimic anormal daca nu te daruiesti oricarui baiat. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam aiurea. Daca la varsta asta nu esti in stare sa iti faci iubit, te vad pe un munte undeva pe la 30 de ani, calugarita.

| ASMA14 a răspuns (pentru anonim_4396):

E fata bai rolling on the floor))

| anonim_4396 a răspuns (pentru ASMA14):

Damn. trebuie sa modific cateva cuvinte, oricum ideea ramane aceeasi.

| ASMA14 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu cred ca tine neaparat de faptul ca nu e in stare sa isi faca iubit, poate vrea sa gaseasca persoana potrivita si sa nu ii para rau de alegerea facuta apoi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru ASMA14):

Asta cu " poate vrea sa gaseasca persoana potrivita" e cea mai veche minciuna din carte. Optiunile sunt urmatoarele. Ori e urata cu spume si nu se uita nici unu la ea, nu e in stare sa poarte o discutie cu unu si din nou fuge toti de ea pentru ca e prea timida sau pur si simplu nu a fost interesata de baieti pana acum ori are pretentii prea mari.

| FelisaErnesta a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca ai un iubit nu inseamna ca ti-ai si inceput viata sexuala.

| DaniAdrian a răspuns:

Nu e ceva anormal, doar ca n-ai gasit persoana potrivita pentru tine, si prietenii intotdeauna o sa rada, intotdeauna o sa te faca de ras, intotdeauna o sa zica ceva stanjenitor despre tine de fata cu toata lumea, sunt niste nenorociti dar sunt prietenii nostri laughing Nu-i baga in seama, good luckwinking

| ASMA14 a răspuns:

Dupa parerea mea e chiar ceva de apreciat, iar daca ei rad lasa-i sa râdă, probabil sunt invidiosi.

| PetruVasilascu a răspuns:

Este un pacat sa faci sex inainte de nunta.Aici este modelul de nevasta perfecta. Daca nu face sex pana atunci, sigur nu o sa isi insele barbatul.

Bravo

| AlexMusat a răspuns:

Te cheama cumva Matei? Am un prieten Matei virgin si toti radem de el. Haha