anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei tuturorsad ..am toate sperantele naruite ca voi mai fii cu fata visurilor mele tocmai ce ne intelegeam de minune.si din nimic nimic s.a naruit tot ea spune ca nu ne potrivim decat ca amici. vreau doar sa ii dovedesc ca o iubesc cu adevarat, sa mai imi dea o sansa s apot fii cu ea tot restul vietii..va rog nu ma criticati pentru ca si asa sunt distrus.crying

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu fii necajit doar trebuie sa actionezi mai tare.si iti spun ca asa va merge
funda

| iioonnuutt a răspuns (pentru anonim_4396):

Relatia este incheiata.am ramas decat amici ce pot sa mai fac acum. vreau sa ii pot dovedi toata dragostea mea.atat vreau crying((

| anonim_4396 explică (pentru iioonnuutt):

Daca chiar o iubesti adevarat atunci trebuie sa lasi putin timp sa treaca.deci scuze n-ai ce face trebuie s-o iei de la capat.
sorry

| Vix999 a răspuns:

Bai nene...ai pus de doua ori intrebarea asta. La ambele postari ti s-a raspuns aproximativ la fel. Daca tu oricum o tii p'a ta si l-ai luat pe NU in brate ..la ce mai postezi intrebari aici? Astepti compasiune sau vrei sa ti se spuna ca ai dreptate?
Problema nu e ca ea nu stie ca tu o iubesti! Problema e ca EA NU TE IUBESTE PE TINE!
Invata sa recunosti corect obstacolele.
Problema ta pleaca de la o premisa gresita din start.
Nu-ti mai plange de mila ca esti inca mic...mai ai o gramada de timp sa cunosti fete mai potrivite pentru tine si CEL MAI IMPORTANT ..care sa iti raspunda cu aceleasi sentimentewinking
Parerea mea e ca oamenii trebuiesc crezuti pe cuvant! Daca fata spune ca nu te vrea, crede-o ca nu te vrea.
Mai poti incerca sa te tii dupa curul ei ca un catel plouat dar asta nu face decat sa o determini pe ea : 1. sa nu mai vrea sa iti fie nici macar amica. 2.Sa nu te mai respecte deloc. 3. Sa rada chiar de tine. Desi cred ca ti-ar prinde bine daca ar incepe sa se poarte urat cu tine ca sa o dai jos de pe piedestalul ala pe care ai pus-owinking
Bafta si stai calm ca viata e frumoasa si te astepta muuulte alte experiente care merita traite la maxim.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna Ionut, daca fata a zis ca sunteti mai potriviti ca amici decat ca iubiti, respecta-i aceasta decizie daca o iubesti, ca poti incerca tu sa-i dai si stelele daca ea te considera un amic! eu iti dau un sfat las-o sa nu o plictisesti si gaseste-ti alta fata! imi pare rau pentru tine mai ales ca zici ca o iubesti!

| iioonnuutt a răspuns (pentru pisicutzamik):

Nu pot sa cred ca mai exista altcineva ca ea atat de potrivita pentru mine.atat ce imi doream eu.toata viata alaturi de ea.nu am cum sa nu fiu distrus au fost prea multe intamplari frumoase. vreau sa i dovedesc cat d emult o iubesc. speranta mea pentru o ultima sansa nu o voi pierde niciodata.dar vreau sa ii dovedesc tot ca o iubesc.

| pisicutzamik a răspuns (pentru iioonnuutt):

Stiu si te cred ca iti este foarte greu, dar daca fata nu mai vrea degeaba incerci, ea tot ce ti-a spus o sa sustina! las-o un timp si daca se razgandeste o sa te caute.Asa daca stai toata ziua pe capul ei mai mult o s-o indepartezi decat sa o apropii, si incearca sa-ti faci pe altcineva daca nu reusesti sa o convingi sa fiti iar impreuna, nu se termina lumea la o fata sau la un baiat, considera ca a fost in viata ta o intampare frumoasa(daca tot o iubesti si nu reusesti sa faci nimic)te kiss

| justadream94 a răspuns:

Erau bune niste detalii de ce s-a naruit,ce ai zis ce ai facut,ce nu ai facut

posibil sa o fi deranjat ca nu ai fost deschis, sau ca nu avet pasiuni comune.

da niste detalii sa iti pot da idei, daca nu poti aici, da mi un mesaj cu ele

e foarte important sa stiu cum e ea si de ce ti-a spus asta

hai lasa suferinta pentru alta data, puteti fi impreuna

| iioonnuutt a răspuns (pentru justadream94):

Pai ne.am decis sa intram intro relatie sa vedem cum ne intelegem dupa un an de amicitie si eu sunt un pic mai inghetat..nu am inceput cu dreptul dl inceput sa ii dovedesc din prima.doar cateva zile 2 zile superbe si apoi..sunt distrus.ea spune ca nu putem fii decat amici..ca nu stiu sa ma cmport ca sunt inghetat si recunosc mi.a scapat chestia cu sarutul doar pupicei dar eram doar la inceput...toata vina o consider a mea.dar vreau sa ii dovedesc cat de mult o iubescsad

| justadream94 a răspuns (pentru iioonnuutt):

Eu mai stau doar cateva min la pc si e lung ce vreau sa iti zic..maine o sa iti zic ce am facut eu si cred ca va functiona si la tine, poate mai bine.

dar pana atuci gandeste-te ca veti fi iar impreuna..asa fac eu acum si sunte despartiti..totusi azi am reusit sa scot ceva de la ea si sa vad cum merge

fruntea sus, iubirea e frumoasa.

ai sanse mari de reusita, chiar mari

| iioonnuutt a răspuns (pentru justadream94):

Multumesc mult te rog nu uita ce ai sa imi spui.o sa incerc dar momentan sunt distrus.

| justadream94 a răspuns (pentru iioonnuutt):

Fii atent, daca fata asta te-a iubit, sentimentele nu dispar asa repede.

totusi daca ea iti spune ca vrea sa fiti amici ti-o spune din 2 motive:ori a simtiti ca nu o iubesti(pentru lipsa de initiativA)
ori pentru ca nu va portriviti ca si parteneri de relatie, dar eu nu stiu ce a fost intre voi, la asta tbreuie sa te gandesti tu

fii atent iti iei un buchet de flori si te duci in fata blocului, ii spui ca iti pare rau ca ai fost uun fraier ca nu ai facut..ca ai fost timid ca nu stiu ce(in mesaj sau o suni)iti ceri scuze si ii zici ca vrei sa coboare sa vorbiti si ca tu o astepti acolo pana va cobora

acum gandeste-te daca te merita ea, ce fel e fata, poti fi luat usor de fraier la faze de genu.tu ii demonstrezi ca o iubesti, poate asta astepta de la tine.

la mine a mers dar na..deinde de tine..si daca vezi ca nu coboara dupa 1 ra nu renunta si SA NU PLANGI.

gandeste-te bine daca merita, s nu isi bata joc de tine.

si daca nu coboara sau. stai linistit ca e plina lumea de fete..sa nu crezi ca primafata pe care o iubesti iti va fi sotie..la mine a fost aproape de o relatie luunga si desi ne doream ceva de viitor,desi a fost frumos, nu a fost sa fie

doare, dar gandeste-te ca nici o lacrima in plus nu o aduce inapoi, viata merge inainte, asa treuie sa facem si noi

daca spui ca au fost clipe frumoase pntru amandoi atunci sunt sanse mari.

| Andradalaura a răspuns:

Din pacate daca ea nu are aceleasi sentimente nu prea este o cale de mijloc. Poti vorbi cu ea sa-ti spuna exact motivele pentru care nu vrea sa fiti impreuna, dar tind sa cred ca daca ea nu iti impartaseste dragostea este greu sa ii poti demonstra ceva ...este strict parerea mea happy poti sa incerci ..nu se stie niciodata. poate ii este frica de o relatie, poate trebuie sa ii lasi mai multi timp sa se obisnuiasca cu ideea...cel mai indicat ar fi sa vorbesti cu ea

| iioonnuutt a răspuns (pentru Andradalaura):

Un an impreuna amici..cateva zile intro relatie si spune ca nu vom putea fii decat amici. vreau doar sa iii dovedesc iubirea mea pentru ea.intrun fel..sunt distrus fara eacrying(

| Andradalaura a răspuns (pentru iioonnuutt):

Nu trebuie sa gandesti asa negativ..nu ai cum sa fii distrus fara o persoana. oricum viata merge inainte. daca e sa fiti impreuna o sa va intalniti si la capatul pamantului daca nu e ea o sa-ti gasesti pe altcineva...

| BooBooThedpHu a răspuns:

Dai bataie!laughing) sa se saturelaughing)cum sa nu va potriviti?