| AlinaStroia a întrebat:

Hei tuturor happy.o sa trec direct la subiect: Imi place foarte mult de un baiat, vorbim zilnic cate putin ce-i drept, deoarece lucreaza. Eu sunt directa, iar cand nu imi convine ceva ii spun ..doar ca de multe ori cand ii scriu pe whatsapp nu se uita, sau se uita dar imi raspunde peste cateva ore. Ne intelegem bine, eu asa cred. Voi ce ziceti? Are rost sa ma implic in chestia asta sau o las asa?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu voi e foarte complicat,daca i raspunzi des esti plictisitor si te baga in zona prieteniei, daca esti indiferent iar nu e bine, cine va intelege, voi va intelegi? poate nici baiatul ala nu te intelege, e extrem de complicat cu voi, sunteti ca o bomba mereu in pericol de explozie, cateodata mai bine indiferent

| Freya1 a răspuns:

Daca vorbiti mult asta este motivul pentru care nu iti raspunde intotdeauna atunci.
Noi femeile suntem mai pisicoase si dupa o zi intreaga de nevorbit cu persoana draga noua simtitm nevoia sa fim bagate in seama dar ei dupa un timp o data ce au vazut ca esti acolo oricum il cauti tu si da de tine nu i se mai pare atat de important sa iti raspunda imediat ca se gandeste poate incepe sa imi povesteasca si nu am chef sau poate ma suna si nu vreau acuma.Deci asa ca nu ii mai scrie asa des lasa-l pe el sa te caute iar daca o face poate ca merita daca vezi ca nu iti simte lipsa poate ar trebui sa o lasi si tu mai moale

| sofisis a răspuns:

Pai, fata draga, tu stii daca merita sau nu...
Faptul ca nu se uita la whatsapp nu e ceva wow. Iar faptul ca iti raspunde greu, poate insemna ca are treaba. Totusi e bine ca iti raspunde. Tu trebuie sa stii daca vorbeste cu tine din pura plictiseala sau e rost de ceva mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Eu tin foarte mult la un baiat". Daca chiar tii asa de mult, n-ai s-o lasi asa.

| AlinaStroia explică (pentru anonim_4396):

"Imi place foarte mult " ..nu neaparat tin la el, pentru ca am o mica impresie ca ar fi player

| Cricy a răspuns:

Si eu sunt directă deci:
1. Nu iti raspunde la mesajele de pe whatsapp repede ca sa nu para disperat. Eu i-am dat cerere si mi-a dat accept peste 2 ore, deși el era online cand i-am dat-o. A doua zi la școală l-am întrebat si nu mi-a răspuns el, dar un prieten de al lui mi-a spus că nu a vrut să pară disperat.
2. Daca ziceți că va înțelegeți bine, numai atunci, da, poti sa te implici. Dar dacă va înțelegeți așa si așa, ai grija sa nu te rănească. Baftă!