| Larissa73678282 a întrebat:

Hei tuturor, voi oferi funda celui mai bun raspuns, in primul rand nu judecati sau insultati, multam. Pe scurt m-am indragostit de un barbat care are o iubita. Lucrez cu el de aproximativ 4 luni dar inainte nu simteam absolut nimic decat o simpla prietenie. El e un baiat intelegator, amuzant, calm si da sunt indragostita de el, ma simt oribil, nu vreau asta pentru ca ma pun in locul fetei respective si nici mie nu mi-ar place. In fine... ultima data cand am lucrat cu el a fost ieri, mi-a spus sa mergem amandoi acasa si eu nu am zis nimic doar am ras..zambit si am tacut vazandu-mi de ale mele. Pana la urma nu am plecat impreuna pentru ca eu am terminat inaintea lui si nu am putut sa il astept ca era prea vizibil. In fine...s-au intamplat mai multe chestiute minore cum ar fi atinsul mainilor din greseala, zambetul lui cute de fiecare data cand ne vedem, mereu daca ma vede cu moralul la pamant sau ceva ma intreaba care e problema sau ce s-a intamplat, si nu stiu ce sa inteleg. El deja si-a dat demisia si va pleca pe la sfarsitul lunii si eu deja i-am spus ca imi pare rau si ca mi-as fi dorit sa nu plece dar a spus ca nu mai poate sa lucreze cu incompetenti. Noi lucram la o receptie intr-un hotel din Marea Britanie dar alaturi de noi sunt si sefii sau ceilalti muncitori care nu prea fac nimic si noi trebuie sa facem si treaba lor adica sa ii mai ajutam din cand in cand in fine. Face aceste lucruri din politete? Pentru ca imi e imposibil sa cred ca el m-ar place daca are iubita. Ajutor

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E destul de simplu.
Ti-a spus deja ca vrea sa mergeti impreuna acasa.
Poate ca vrea sa stie cum gandesti.
Deja are o prietena si are cu cine compara.
Dar vei gasi raspunsul la Clapham Junction.

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu strica viata omului altfel daca o faci prinzi pe altul mai incolo cand nu va fi el si o sa iti iei bataie. Viata nu iarta pe nimeni te executa si pe tine

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca ai inteles singura care-i problema, asadar, vezi-ti de treaba ta si stai departe de el, mai ales ca el va pleca in cateva zile, defintiv din viata ta.

| corbulalbrosu a răspuns:

Daca tu, cea in cauza nu reusesti sa-ti dai seama care sunt sentimentele lui reale fata de persoana ta, noi cei aflati la o distanta de la peste 2500 km si fara sa-l cunoastem personal, ne este cu totul imposibil sa ne pronuntam in mod obiectiv. Incerca fiindca NU ai nimic de pierdut in cazul in care ati ajunge in situatia de a avea cateva aventuri... nevinovate. Sanatate!

| SilentRain a răspuns:

Hoooo are gagica si tu deja iti dai filme cu el, hoooo naspeto sper ca pe viitor si se dea si alta la iubi tau sa vezi cum e

| sofisis a răspuns:

Daca te placea, stiai fara dubii. Nu pe toti ii impiedica o relatie. Sunt multi care nu au absolut nici o problema in a isi insela sau parasi partenera.
Daca insa nu s-a intamplat mai nimic decat niste simple chestii de complezenta si amicitie intre colegi, e clar ca nu e loc.

| Goete a răspuns:

Adica din politețe sa te fi numit incompetenta?

| Emma30555 a răspuns:

E posibil sa te placa dar e posibil sa o placa și pe prietena lui. Dacă el nu a luat nici o inițiativa nu cred ca are rost sa încerci tu ceva. Poți încerca dar nu poți ști dacă va avea efect

| Crackman a răspuns:

Dacă este cu cineva, indiferent lasă l în pace.

| DarthNiger a răspuns:

Lasa omul sa isi vada de relatia lui si ramai la treburile tale, poate pentru el esti doar o prietena si nimic mai mult, daca ii placea de tine facea el primul pas deja, nu ii strica relatia pe care o are, gandeste-te si la iubita lui cum s-ar simti sau tu cum te-ai simti daca ai fi in locul ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Thank you, thank you

| Jonas94 a răspuns:

Politețea, zâmbetul cute și toate celelalte, se vor evapora imediat după ce va face sex cu tine. Te-a mirosit și te-a prostit.
După ce vei accepta să te duci cu el acasă, va dispărea ca măgarul în ceață.

| PopaCristian a răspuns:

Daca barbatul e intr-o relatie serioasa, mai bine retrage-te. Sunt destui barbati liberi, ai de unde alege.