| IloveJustinBieber_6148 a întrebat:

Hei uitati mi se misca foarte tare undinte, binemi-au mai picat dinti pana acum dar de obicei cand ma uitam la tv si i-am impins cu limba sau chesti din astea dar acum mise misca de vreo 2 lunisi chiar foarte tare iar eu nu vreau sa mananc pentru ca daca musc cu el madoare si e caninul asaca tati vrea sa megem la dentist dar imi este frica adica eu nuam carii sau chestii din astea si nu am mai mers la dentist si as vrea sa stiu daca e adevaratce mi-a spus un coleg:ca te pune pe un scaun foarte mare, apoi iti pune o babetica la gat iti face injectie...bine pe asta nu o cred adica injectie in gura ma rog si a mai zis ca apoi vine la tine cu un cleste si iti smulge dintele...auci!

Răspuns Câştigător
| pinkflower a răspuns:

laughing Exact prin asta am trecut si eu si acum imi pare rau ca m-am chinuit atata.
Deci cred ca este ultimul dinte cel care este cel mai mare dar asta nu inseamna ca te va durea mai tare ci tot asa. Si mie mi se misca foarte tare de mai ca mi se dadea peste cap dar tot se mai tinea de un coltisor si eu credeam ca daca este ultimul inseamna ca este mai adanc, nici vorba. Si atat de rau mancam cu el, altadata mai si renuntam sa mananc din cauza durerii. Si intr-o seara mi-am facut curaj si mi-am dus la mama sa imis scoata dintele. A durat 15 minute pana sa imi puna ata pe dinte, crezand ca nu imi va mai zice ci doar va trage. Bun...mi-a pus ata si dupa, nu exagerez dar 30 de minute tot am stat cu ata pe dinte si ma uitam in oglinda dar de fapt cum trageam putin cum se misca deci se misca enorm de tare dar tot imi era frica. Si intr-un final. uite ca mi-am facut curaj, m-am dus la mama sa mi-l traga. Si pe cand sa plang, nu mai aveam dinte in gura. Asa de usurata am fost. Acum ma simt foarte bine ca am scapat si imi pare rau ca nu mi l-am scos mai repede. Nu fa si tu aceeasi greseala ca mine sa suferi de durere ci scoatetil cat mai repede si ai incredere in mine nu o sa te doara nici macar putin. Ai increderehappy!

Si eu am fost cu tata la dentist dar cand am mers eu toti dentistii din zona erau plecati si am zis ca merg maine dimineata cu mama. Dar nici nu a mai trebuit sa merg pentru ca deja din seara acea dintele era scos. Si nu se merita sa merg pana la dentist ata drum. Vaaai ce rau imi pare.sa nu faci si tu ca mine, ca ai sa regreti.
Daca mergeam cu dintele meu care "doar il atingeam" si cadea,la dentist s-ar fi ras de mine.

Chestia cu sfatul prietenului tau nu este adevarata.
Sa iti spun cum e : intri in cabinet,sarumana blabla si te puni tu pe un scaun ( nu este neaparat mare ) care are la cap ceva ca sa tii capul ca o perina si acel scaun se poate ridica (sus,jos) este chiar distractiv. Si si de la picioare ti le poate ridica. bun...
Te intreaba ce problema ai tu ii spui ce ai si el iti va pune o lumina mare in gura si cu ceva betigase se va uita in gura (nu te speria ca nu o sa impunga si doar se va uita sa vada care este problema), el iti va spune ca dintele trebuie scos si va aduce un clestisor (in momentul acela preferabil sa inchizi ochii, asa fac eu :d ) iti da cu un spray care iti amurte gingiia (partea de sus a dintelui) iar atunci sa vezi ce faina ii ca nu iti mai simti gura laughing e chiar faina. si dupa asta incetisor iti va scoate dintele, te va punea sa bei apa(vei avea un paharel in stanga ta si o chiuveta unde sa scuipi) ...iti va pune un fel de tampon acolo si iti va spune sa nu mananci 2 ore. Gata!happy asa-i ca nu e greu.

Eu sper ca team ajutat cu ce am putut eu mai bine si iti doresc numai bine cu dintisorul tau. bafta multahappy:*

3 răspunsuri:
| WhatMeanLove a răspuns:

Uite faza cu scaunul este adevarata... apoi nu iti da injectie ci iti pune acolo ceva asemanator cu un jeleu(anestezic adica) care face sa nu te doara...pe bune ca ia un cleste da nu foarte mare si iti scoate dintele simplu, deloc dureros si usor dar depinde si de cine este stomatologul dca e bun(a) sau nu! succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei.calm.chestia cu injectia este adevarata dar o face doar la copii cam peste 16 ani. Dintele, daca se misca foarte tare, o sa iti cada singur si acasa.si eu cand aveam vreo 8 ani am mancat un mar si erau pete de sange pe el.si mi-am amintit ca stai. dintele meu.il mancasemlaughing)nu trebuie sa iti fie frica nu are ce sa ti se intample.O sa te dea cu un spray mentolat( e super misto senzatia) si trage repede de dinte si nu simti nimic...chiar si eu acum am fost la dentist si trebuie sa imi scot un dinte care nu se misca deloc si sa port aparat dentar, sunt chestii mai rele ca astea deic nu trebuie sa iti faci griji.pentru ca e varsta cand iti cad dintii de lapte si iti cresc altii pe care ai sa ii ai toata viata si de asta va trebui sa ai mare grija de ei

| XByancaElenaX a răspuns:

Buna ilovejustinbieber! Sa stii ca e adevarat dar injectia aia nu doar asa tare si babetica aia nu stiu sigur daca iti pune sau nu in fine ca sa il scoti tu smulgellaughingsau bine spus cum zice tatal tau du-te la dentist
Bafta!
Suces!
Sper sa nu te doarAbig grin

big grinby3 fundulitza?:*laughing puppy dog eyes