| Adelina122 a întrebat:

Hei,urmeaza sa fac sex cu o fata careia ii place sa domine, dar sunt speriata ca nu stiu cum sa fac si ce sa fac. Adica eu am mai mult tupeu decat ea si daca n-o sa actioneze, o s-o trag eu pana in pat ca dupa face ea restul, dar nu stiu ce sa fac si cum sa fac sa fie bine, ea a mai avut experiente de genul.

5 răspunsuri:
| ionur a răspuns:

Dacă ia a mai curvit pardon experiență îi spuneți voi da am uita scuze revenim dacă ia are experiență stai liniștit ca o sate rezolve și pe tine își cunoaște meseria știe ce are de făcut tine.

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns:

Pai cum nu stii ce sa faci? Daca vrei sa faci sex cu ea, ar fi logic sa stii ce iti doresti sa faci in pat, nu? De ce te simti atrasa de ea? In ce consta aceasta atractie? Vrei sa o pupi, vrei sa ii sugi sanii, vrei sa-i dai limbi in pasarica? Sau poate vrei sa-ti faca ea toate astea? Foarte bine, atunci fa asta sau orice altceva ti-ar placea tie...si daca spui ca ea vrea sa domine iar tu esti ok cu asta, las-o pe ea sa iti faca ce-o vrea sa-ti faca.winking

| ania a răspuns:

Ai fi mai fericita daca ai alege sa respecti planul Creatoyrului si te-ai implica sexual doar in cadrul casatoriei cu cineva desex opus.Si eu in adolescenta simteam ca ar fi trebuit sa fiu baiat, am fost la consilere crestins la Ellel Ministries Romania si m-au ajutat sa inteleg ca era, in cazuk meu, din cauza ca mama si-a dorit foarte mult sa fi fost baiat.Am experimentat o vindecare prifunda si definitiva si ma gandesc cu groaza ca as fi putut rata familia fericita pe care o am si as fi trait in vinovatie continua daca ma incuraja cineva in aceea directie.

| Raspundebine1 a răspuns:

Femeile sunt temporare, dar calculatorul e etern si nemuritor