Buna!
Vrei un sfat sincer?
Maturizeaza-te!
Relatiile nu merg asa. Da-mi parola de la nu stiu ce, da-mi telefonul sa vad ce ai in el(in principiu o baterie, un display si ceva circuite) si alte mizerii de genul. Daca esti suspicioasa tot timpul, iti atragi chestiile astea asupra ta singura. Iar el e un dobitoc daca nu e capabil sa stea doar cu tine. Concluzie : Mergeti mai departe, separat!
O zi buna!
Dar de ce trebuie sa vorbim despre insuratoare? Serios, o dati in absurditati. Omule, relatiile pe care le avem la 15-16-17 ani, ne formeaza pentru urmatoarele. Nu am zis sa se insoare cu ea. SI totusi, 1 an si doua luni, pentru varsta lor...e ceva. Cata nepasare, frate!
Roxin mann acel baiat e imatur, nu are o slujba, banii etc sti si tu cum e un baiat de 15 ani si stiu si eu, pi fetele vor casatorie de la baieti aia, altceva se poate sa vrea? baieti la varsta aia stau pentru sex pentru ce altceva ar putea sta cu o fata? relatie? sa fim seriosi alea nu sunt relati si doar simple chesti copilaresti in care e implicat sexul, plus ca asa suntem lasati de natura sa fim diversi, nu inteleg de ce e dobitoc baiatul ala?
Pai eu ce zic, ma? Sunt experiente de formare, nicidecum chestii serioase. Mai un sexut, mai o ieseala, mai o betie, iar un sexut si cam atat. De ce e dobitoc? Pai simplu, o sa se formeze asa. Si pe la 25-30 nu o sa fie capabil sa aiba o relatie stabila. De ce? Pai ce bine era pe la 15-16 cand explora zeci de vai umede. E matematica.
Sa fim seriosi sti si tu ca fetele adora acesti dobitoci ele cauta mereu drame emotionale astfel numi explic de ce baieti rai au asa mare noroc iar tu baiat cuminte esti vazut ca o surioara masculina, asa zis relati sunt o tampenie omul e facut sa fie divers in toate de asta avem o mare de frustrari ca ne compromitem ca asa vrea societatea asta
Deciziile nu ti le impune societatea. Le luam singuri, pe proprie raspundere. Daca vrei sa fii dobitoc, da-i inainte. Daca vrei sa fii surioara masculina, da-i inainte.
Nu te obliga nimeni, tu alegi. Iar daca fetele asta vor, sa-si asume.
Chestia e ca nu toate cauta tiparul ala de baiat rau.
Imi pare rau dar baiatulnu a facut nimic gresit este la varsta la care zboara din floare in floare ea vinovata este domnisoara posesiva
Frate timpul trece in defavoarea noastra tineretea nu ne-o da nimeni inapoi sa irosesti ani de tinerete langa aceeasi gaura nu eok
E problema ta cum vrei sa iti traiesti viata. Si stiu ca o sa negi, dar sunt convins ca te rogi de fete sa te lase sa le intri in pantaloni. Sa nu mai zic de relatie. Singur de vreo 8-9 luni? Da. Cam asa.
Si sa iti raspund si aici. Mi-ar placea ca tu sa ai o iubita care sa umble din floare in floare. Ca doar na, e normal si e la varsta aia la care trebuie sa o faca.
Eu sunt adepatul relatilor libertine in care fiecare pareneru are dreptul sa insele
Tu NU ai dreptul nici macar sa indraznesti sa te atingi de telefonul lui apai da mai ceri parola obsedato. baiatul a facut un lucru normal pentru varsta lui este la varsta distractiei iar tu NU ai dreptul sa il controlezi, acest drept il are doar mama lui iar iubitul/a in general nu face nici cat negrul de sub unghie in fata mamei
baiatul o place pe respectiva NU pe tine impacate cu ideea si NU il deranja. ps: respect lui multi baieti sa ia exemplu asa se pune o fata la respect
Tu ai fi vrut nunta a? vad ca toate va vreti mirese, omul sa comport conform varstei lui simplu, ca incerca sa agate alte fete e ceva normal, acest gen de baieti va plac cel mai mult iar dramele va plac, cum poti vrea ca prieten un baiat care te-a inselat? pentru ca isi plac dramele de asta
Da frate baiatul asta merita respect dupa ce ca a inselat-o si a parasit-o fata tot tanjeste dupa el vezi? eheee de era unul sufletist il scuipa in fata
Cand ai dreptare isi dau dreptate asa e, toate fug dupa badbiys apoi se plang la baieti cuminti, ce naiba sa onteleaga si aia, faza e lor le plac dramele chiar am citit cateva studi interesante
De ce numi raspunzi aici?
dar ce ai fi vrut de la el?
nu va plac dramele dar le determinati
Problema este la tine nu la el.Nu esti capabila sa-l tii langa tine.Normal ca daca mai faci cateva crize de gelozie nefondate, ii vei accentua si mai mult dorinta de a pleca cu alta.Lucreaza la tine daca chiar il vrei inapoi.
Ignora ce zice Ray,si Vaca,sper ca nu are rost sa zic de ce.
Baiatul a zis ca te iubeste,dar aparent, ceea ce face el, e in antiteza cu ceea ce zice. Daca iubesti o fata, cu ea te alinti, nu mai ai nevoie de alta.Si chestiile astea sunt penibile, cu parola de la cont, si etc.Incearca sa mergi pe urmatoarea idee :
"Never chase love, affection, or attention. If it isn't given freely by another person, it isn't worth having."
Cand ai sa poti sa judeci dupa fapte, si nu dupa vorbe, nu o sa mai fii ranita.Cand o sa iti demonstreze el ca te iubeste, etc.
Dacă eşti posesivă şi geloasă, ce rezolvi? - nimic
"după evaluarea naţională" - la 14-15 ani cât aveţi voi, ehe viaţa e lungă
facebook-ul ăsta prea mult dăunează
Mai lasa-ti viata virtuala, vai aleia ii da ador si mie like , fi serioasa, ai mai mult de 15 ani? Faptu ca incepeti sa cereti parolele aratati cat de disperate sunteti sau vrei sa te lauzi la prietene ca ai parola lui ) bye!
Eu zic sa inveti la scoala ca esti mica si asa trebuie sa faca copii :3