| Elle_8288 a întrebat:

Heihappy. Va rog frumos cititi! Deci nu stiu ce sa fac. Vorbesc cu fostul prieten, ne intelegem foarte bine, e totul ok... oarecum mai tin la el.Am iesit de cateva ori.bla bla. Dar e o problema, i-am spus ca inca tin la el adica i-am dat sperante, el are ganduri si vrea sa ne vedem. Problema e ca nu-l mai plac fizic delocstraight face. Adica nu stiu cum sa-i spun ca nu mai vreau. Recunosc am fost oarba si m-am lasat dusa de val si am facut un lucru care stiu ca nu-l vreau si ca nu mai am pentru ce.Cum sa-i spun sau cum sa fac nu vreau sa-l ranesc am fost un an si cu elstraight face. Va rog.ganditi-va si raspundeti! Multumesc!:*

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce-ai facut? nu cumva l-ai prostit de revelion, si l-ai pus jos, si nu ti-a placut prestatia? apai de mai elle nu toti bazoii fac miere. dar toate mustele trag la rahat.

| Pisi_3377 a răspuns:

Sunt aproape in aceiasi situatie! Numai ca eu o sa o rezolv vinerea aceasta! O sa ma intalnesc cu el si o sa ii spun ca e mai bine sa nu ne mai vedem deloc, sa nu mai vb la tel, msg nik.Cred ca ar trebui sa faci acelasi lucru. O sa ne fie mai bine la toti asa!happy

| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck

Cand vorbiti la telefon poti sa-i spui ceva de genu:" Ce amik bun esti chiar aveam nevoie de un asa "frate"" Asa el poate isi va deregla planurile si poate va intelege ca tu chiar il plaki dar il plaki ca prieten nu ca iubit! E o diferenta! SuCces!love struck

| nivajna a răspuns:

Eu am fost in aceiasi situatie.am incercat sa-i explic dar ma iubea prea mult si nu a vrut sa inteleaga m-am impacat inapoi.are un suflet de aur mai rar asa baieti il iubesc numai pentru caracter crying((poate ca fac o greseala dar nu mai vreau probleme din partea lui