Buna,alegerea e a ta,acum ca e bine sau rau ca te-ai bagat cu el,nu cred ca trebuie sa regreti,timpul nu il poti intoarce. Daca tu consideri ca il iubesti,esti fericita si crezi ca relatia are rost sa continue,atunci continua,ajuta-l tu sa se schimbe,sa isi schimbe comportamentul; dar,daca crezi ca nu ti-e bine cu el si din cate observ, esti confuza, inseamna ca lucrurile ar trebui schimbate.Decide-te daca il vrei sau nu... daca vrei sa te desparti de el,spune-i frumos in fata fara minciuni si alte chestii,pur si simplu propune-i sa ramaneti amici si e mai bine sa fi sincera.
Pana la urma va accepta realitatea si daca tu nu te simti bine alaturi de el si nu iti convine felul cum se manifesta,mai bine lasa-l si cauta sa iti faci alt prieten, decat sa fi trista si sa suferi, mai bine renunta.
Buna! Nu ti se poate oferi totul pe tava, aceasta decizie numai tu o poti lua. Se pare ca nu prea mai esti convinsa de "relatia" ta cu acel baiat. Daca nu sti ce sa faci, ia o pauza si gandeste-te. Lasa-i ocazia sa-si vada de viata lui daca tu esti nehotarata. Dupa ceea ce ai spus, vad ca te deranjeaza defectele lui, asa ca... asta nu e iubire. Cand iubesti, uiti de defecte si vezi doar calitatile.
Nu este vorba ca nu ai noroc in dragoste, Corina!
Urmeaza-ti inima si pune piciorul in prag atunci cand simti ca este nevoie.
Dupa parerea mea si numai a mea, baiatul acela nu este demn de tine. Va desparte distanta, nu s-a gandit la tine de Dragobete si caracterul sau cam lasa de dorit.
Consider ca ar fi mai bine sa va despartiti, iar tu sa iti vezi de viata ta, sa privesti inainte pana cand va aparea baiatul perfect pentru tine.
Pai se pare ca nu il iubesti asa mult daca te intereseaza partea materiala si te cam supara ca sora ta are un prieten mai "placut", sa ii zic asa.Eu cred ca daca iubesti o persoana, o accepti asa cum este, dar din cate inteleg este vorba de 2 luni, ai rabdare, poate observa si el ca nu e asa "dragastos".
Daca tu consideri ca nu este ok pentru ca nu invata si are note mici la scoala, atunci las-o balta! Nu iti convine, pune punct, dar sa stii ca partea sa interioara conteaza intr-o relatie, nu nivelul de cunostinte.E bun, mai conteaza si ala, dar nu in principal. Sper sa gasesti tu o metoda, noi nu prea putem sa iti zicem ce sa faci, nu stim noi ce vrea sufletul tau. Oricum, sper sa rezolvi!
Bafta!
Eu zic ca nu conteaza atat de mult cum invata la scoala, ca doar nu-l iei de sot, dar foarte important e insa cum ti se pare tie, cum se comporta cu tine.
Daca nu esti multumita nu are rost sa faci un compromis doar de dragul relatiei. Raspunsul e de fapt inauntrul tau nu la noi.
Buna.si eu am aceeasi problema .
Il iubesc foarte mult si el pe mine ( vorbim in timpul orelor prin intermediul telefonului )
azi ,25.02.2011 , am implinit o luna .dar nici el nu este romantic ( de ziua indragostitilor nu m-a imbratisat ,nimic nimic,dar de dragobete nu a putut sa-mi deaa pentru ca era bolnav ).dar pe mine nu ma deranjeaza ca nu este romantic .eu il iubesc , si asta e tot ce conteaza .si sunt convinsa ca si el ma place !
acum sa revenim la problema ta :
1. .se intelege ca tu chiar il placi muult >