| Albãstriţaxx a întrebat:

Hei..Va rog mult ajutati-ma sad

Cu putin timp in urma am fost la mare intr-o alta tara, si am vazut un tip dupa care ma cam uitam toata ziua laughing. Unchiul lui, ii tot spunea de mine, gen " uite ce faina-i aia, sau uite ce ochi albastrii are" el fiind ca sunt rusoaica si nu ii inteleg happy. Mai aveam 3 zile de stat acolo, si in a 3 zi, parintii mei si adultii din grupul meu, au vorbit cu cei din grupul lui, si am aflat ca suntem din acelasi judet. Apoi, unchiul lui ne-a trimis impreuna dupa sucuri, si atunci am vorbit pentru prima data. Apoi, in acea seara, ne-am intalnit la un spectacol, si unchiul lui i-a spus sa ramana cu noi ( eu si prietena mea). Ne-am plimbat toti 3 pe plaja, ne-am cunoscut, si asa mai departe. In ziua urmatoare, eu am stat cu el vreo 3 ore in piscina si ne tot imbratisam pe-acolo

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Albãstriţaxx explică:

Nu stiu de ce nu se trimite toata intrebare. CONTINUAREA :
Mai tarziu, am stat impreuna in hotel, si am tot vorbit, ne-am dat add pe fb, si numerele de telefoane, etc. Si, in seara aceea, ne-am plimbat iar pe plaja, toti 3, prietena mea abandonandu-te cand ne-a vazut ca ne tinem de mana laughing.Ne-am plimbat pe un pod, si m-a luat in brate si m-a sarutat. A fost atat de frumos

| Albãstriţaxx explică (pentru Albãstriţaxx):

Ne-am plimbat pe un pod, si m-a luat in brate si m-a sarutat. A fost atat de frumos

A fost atat de frumos

Ai de capu meu lasati-o balta laughing nu stiu de ce nu se trimiteeeee
vorbesc singura iei

| Hakuouki a răspuns (pentru Albãstriţaxx):

Si deci cu ce te putem ajuta?