| AmeliaD a întrebat:

Hei, va rog raspunsuri serioase.
Am nevoie de un sfat.
Practic sunt intre doi tipi si nu stiu pe care sa-l aleg.
Amandoi stau in orase diferite, deci practic daca il aleg pe unu trebuie sa renunt la celalalt.
Am incredere in amandoi si ii cunosc bine.
Am impresia ca daca trece mai mult timp par o c***ă ca nu le dau un raspuns clar.
Listele pro si contra deja au dat gres.
Iar cand vine vorba de ceea ce simt, nu ma pot decide.
Stiti un mod prin care as putea sa-mi dau seama?

12 răspunsuri:
| GicuPoenaru a răspuns:

Vezi care o are mai mare. Sau daca nu te hotarasti sunt disponibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il iubesti pe niciunul. Daca l-ai fi iubit pe unul, era total imposibil sa te mai gandesti macar la celalalt.
Singura solutie este sa renunti la amandoi, deoarece evident nu e vorba de iubire.

Oamenii nu sunt pantofi, sa-i alegi aia rosii sau aia mov. Ori e al tau, ori nu e, iar tipii aia clar nu sunt.

| GirlOnline81 a răspuns:

Dacă trebuie sa alegi între doi bărbați, alege-l pe al treilea.

| Emma30555 a răspuns:

Dacă nu poți alege cu inima adică nu l iubești pe unul mai mult, atunci alege cu creierul și vezi ce avantaje ai avea dacă îl alegi pe unul sau pe celălalt.

| AmeliaD explică:

Ideea e ca ii simt pe amandoi la fel de aproape.
Nu vreau sa fac o alegere care tine de banii, deoarece nu vreau pe cineva cu bani, la capitolul asta stau bine, la fel si ei.
Simt ca ii iubesc, si vreau sa stiu pe care dintre ei il iubesc cu adevarat.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| ywar a răspuns:

Ii pui sa se bata intre ei si cine castiga acela va fi alesul. Cum sa se bata? Cu ce arme decide domnita: sabie ninja, pistol (sa nu fie Carpati), bata de baseball, mainile goale etc.

| OctavianSps a răspuns:

Sfatul meu este urmatorul, scrie numele fiecaruia pe cate zece bucatele de hartie adica 10 cu 10. Apoi impacheteza-le si punele toate intr-o caciula, amestecale bine si extrage unul. In felul acesta vor avea sanse egale. Iar daca in momentul in care te uiti la bilet si ceea ce scrie pe el nu te face sa topai in sus inseamna ca deja stiai dinainte ce sa alegi doar ca ai o retinere psihologica. Succes.

| Sofer a răspuns:

Alegel pe care te intelegi cel mai bine. Ar trebuii sa iesi la o intanire cu cu fiecare sa vezi cum decurge.

| Elena9328 a răspuns:

Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul.

| ChrisRo a răspuns:

Le dai test IQ.