Daca nu vrei sa iti strici tenul eu iti recomand pudra.
Fondul de ten este ca o crema care iti acopera toti porii si nu iti lasa tenul sa respire. Bineinteles ca sunt si unele fonduri de ten care nu acopera asa de tare, de asemenea scumpe. dar daca iti permiti
Iar daca ai tenul sensibil, in niciun caz nu iti recomand fondul de ten, mai ales de proasta calitate. Iti vor iesi multe cosuri.
Eu am auzit ca fondul de ten ar fi facut din placenta (o chestie care ramane dupa ce se naste un bebe)
In fine. Nu prea folosesc.
Iti imbatraneste tenul.
De ce sa iti strici frumusetea acum? :p Mai bine machiaza-te cand o sa ai vreo 40 de ani. Fii naturala acum! Nu te lua dupa toate pitipoancele.
Fondul de ten e fluid, pudra e solida. La varste tinere, nu e recomandat nici unul din aceste produse, pentru ca dau o nota de artificial si nu de prospetime. Daca vrei sa folosesti pentru ocazii deosebite, e mai bun fondul de ten, dar de firma.
Fondul de ten este mai bun, mai performant cum ar fi. Eu d.asta folosesc . Funda?
Amandoua dauneaza tenului intr-un fel sau altul! totusi cred ca mai bun este fondul de ten oriqm ai grija sa iti cureti bine fata dp ce iti dai
Sper ca te-am ajutat
In loc sa folosesti fond de ten sau pudramai bine iti dai inainte cu o cremape fata (eu am cumparat'o de la Avon)si dupa ce iti dai cu ea si te machiezi pe urma iti dai cu perle bronzante sau iluminatoare:Xeu asa facsi imi place foarte mult cum se vede:Xeu nu folosesc fond de ten deloc si nici pudra[-x.Incearca si tu cremapoate iti place...
I'mPerfect(a)! întreabă:
George0197 întreabă: