1. Ce se intampla la betie... Se uita a doua zi. ( intra inapoi in cutiuta)
2. Ai vazut filmul acela? He's just not that into you? doar pentru ca odata a fost nu stiu cum... asta nu inseamna ca o sa mai fie. Nu traii din poveste ca este posibil ca exact cu asta sa ramai: Povesti!
INteleg ca tu simti ceva pentru el dar ce o sa faci? o sa te "ofilesti" pe langa el ca poate poate te vede? Unde e increderea in tine? Unde este mentalitatea aia ca tu poti sa gasesti ceva mai bun.
Stii eu cand eram mic aveam o prajitura preferata si multe prajituri pe care le gustam, mi se pareau oribile in comparatie. Si acum vreo doi ani am gustat o prajitura care din prima secunda mi-am dat seama ca e mai buna, mai gustoasa si... a devenit prajitura mea preferata.
Timpul le lamureste pe toate si o sa apara si persoana care o sa te faca sa te intrebi cum de a fost aia persoana la care tineai
Have Fun
La inceput vorbea foarte mult cu tine pentru de te determina sa ai o relatie cu el. Eu cred ca el nu este adeptul relatiilor de lunga durata. Cand iti zice ca regreta, faptul ca v-ati despartit, eu cred ca este sincer, cred ca in sfarsit si-a dat seama ca a pierdut o persoana valoroasa. Poate prietenii lui, l-au influentat in privinta ta, sau poate primul loc in viata lui este ocupat de prieteni! Eu te sfatuiesc, sa nu iti mai faci atatea griji pentru el, nu merita. Ghideaza-te spre o alta persoana, spre un baiat care sa te merite! Mult succes!:* Inca ceva, ceea ce am scris mai sus, am scris pentru ca asa am simtit, nu am facut-o pentru a lua fundita!