| Stv_Flavia_1998 a întrebat:

Hei! Va rog sa ma ajutati! Deci, am un vecin care are 15 ani si se crede smecher si are o iubita, el fiind primul iubit si dupa 5 luni a zis el ca s-a culcat cu ea si ca a folosit prezervativ, si eu i am zis " are 15 ani si nu mai e virgina...vai de ea " si el a zis " ba proasto, daca folosesti prezervativ pentru o virgina prima data n o dezvirginezi " e adevarat? Eu stiam ca un prezervativ sd foloseste ca sa n o lasi pe partenera insarcinata sau sa iei vreo boala. Nu stiam ca daca folosesti prezervativul pentru prima data la o virgina n o dezvirginezi. Aceasta e intrebarea! N am pe cine sa intreb si de aceea( sunt fata, e cont fals acesta )
Multumesc pentru raspuns!

Răspuns Câştigător
| ionu01 a răspuns:

Daca faci sex cu ea cu sau fara prezervativ e acelasi lucru. O dezvirginezi atunci cand membrana care protejeaza vaginul se rupe. Acesata se poate rupe daca introduci penisul cu sau fara prezervativ

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Primul contact sexual dezvirgineaza intotdeauna, indiferent adac este sau nu cu prezervativ.

| SG1995 a răspuns:

Băi, poate fi dezverginată doar a făcut sex. Practic numai e virgină, deja a avut experiență sexuală, dar biologic vorbind dacă nu i-a rupt himenul e virgină, dar dacă i-la rupt numai e nici biologic.

| Zabbyel a răspuns:

Flavia happy nu esti bleaga... pur si simplu intreci limitele doar rolling on the floor))Orice "obiect" intra la pasarica, o v@ rupe, dupa crenguta big grin