I-as rade in fata. Poate ca are multi bani, dar dragostea? Aia conteaza cel mai mult. Nu banii partenerului de viata.
Poti sa iti continui viata fara el/ea.
Daca nu te-a iubit? Ce vina ai tu? Nici una! Desigur...ca nu poti trece asa pur si simplu daca chiar ai iubit. Dar, doar timpul te va vindeca.
Succes!
As fi bucuroasa ca am scapat de o persoana pentru care banii sunt atat de importanti.
Dar ai grija. Poate ca el/ea nu e interesat doar de bani, ci si de persoana. In acest caz, nu pot sa fac decat sa accept ideea ca nu ma iubea.
De fapt, din ambele situatii reiese faptul ca nu ma iubea.
Nimic! Mi-as continua viata fara el, . Daca se desparte asa pur si simplu pentru alta, inseamna ca nu a tinut la mine suficient. Bineinteles, nu mi-ar conveni, dar nu cred ca as intra intr-o depresie din cauza asta, adica nu merita asta .
Succes!
Ce sa sa faci... o sa suferi putin si dupa o sa realizezi ca el/ea e un om de nimic.
Asta e mergi mai departe si o folosesti ca experienta pentru a o "alege" pe urmatoarea sau urmatorul mai atent
Daca inca il mai iubesi prefate ca nu-ti mai pasa prietenul-prietena sau indragostit de o alta persoana... prefata ca nu-ti pasa