E atractie fizica, nu dragoste la prima vedere. Dragostea e atunci cand iti place tot la un om, nu doar aspectul fizic.
Da mi s-a intamplat, partea buna e ca eu am vorbit cu el, dar o singura noapte la o nunta, iar acum nu m-ai pot, aproape toata ziua ma gandesc la el...
Tu ai norocul sa fie la tine in liceu eu nu am parte de asa ceva :/, Incerca sa faci cunostinta cu el, poate cine stie are si el sentimente de tine
Da! Dar nu am lasat lucrurile asa,adica am facut tot posibilul sa vorbesc cu el! E asa de frumos sa fii indragostita! Propun sa incerci sa vorbersti cu el cand il vezi sau sa intrebi de id-ul lui,numarul lui de telefon, orice, profita de faptul ca il ai aproape de tine, poate chiar va fi o relatie foarte frumoasa! Ar fi mare pacat sa nu profiti de aceasta ocazie, indrazneste si cauta orice cale in care poti vorbi cu el! Mult succes!
Se intampla sa am o atractie fizica, dar ca sa ma indragostesc trebuie sa o cunosc. Daca e super frumoasa si cand deschide gura e super proasta nu am cum sa ma indragostesc.In momentul in care imi place de o ea, clar actionez direct. daca imi place si restul in afara de fizic, poate continuam sa vorbim daca nu.„ma scuzi te-am confundat„. Trebuie sa fii putin parsiv in situatiile acestea.
FrumoasaTa întreabă:
OnWeed întreabă:
KatiMe27 întreabă: