Nu cred ca sentimentele tale dunt reale.
Este fie indragosteala prin proximitate, fie indragosteala bazata pe invidie.
Avand in vedere ca va stiti de mult si pana acum nu ai avut genul asta de sentimente pentru el, asta e concluzia mea.
Poti trece foarte usor peste daca chiar vrei si daca nu iti formezi o obsesie din asta.
Daca chiar vrei sa il cuceresti sau ceva, fa'l sa te vada ca pe o fata/femeie ...nu ca pe o sora. Arata-i ca esti sexy, nu de gasca. Frumoasa, nu simpatica. Interesanta, nu de treaba.
Ai inteles ideea da? Trebuie sa te vada altfel decat te vede acum.
Atinge-l din cand in cand atunci cand vorbiti. Fi aranjata mereu si draguta. Spune-i ca ai un admirator. Zambeste-i mereu. Iesi mai des doar tu cu el.
Sau poti miza totul pe o carte si il poti saruta sau ii poti spune direct. Asta daca esti genul careia ii place sa isi asume riscuri.
Intrebarea e ce sa faci in situatia in care te-ai indragostit de unu pentru ca se dadea la alte eu zic ca nu e cel mai demn lucru pe care l-ai facut in viata ta!
Petrece mai mult timp cu el, daca e posibil doar voi doi. De exemplu, aranjeaza o intalnire si spune-i ca prietena ta nu a mai putut ajunge...Increaca sa-i arati ca il placi, zambeste-i, fa-i complimente. Si apropo, roag-o pe prietena ta sa ii spuna ca nu il place decat ca pe un amic, ca sa nu-si mai faca baiatul iluzii degeaba. Multa bafta!
El stie ca ea nu vrea sa fie cu el. sunt "frati" pe facebook, ..deci,..:-
Acum depinde foarte mult si varsta pe care o ai tu si varsta pe care o are el!
Daca aveti varste apropiate cel mai ine ar fi sa te intalnesti numai tu cu el si sa vorbitii fata in fata dar sa nu ii spui chiar direct sentimentele pe care i le porti! Deoarece el placando pe prietena ta nu o sa fie prea incantat de sentimentele pe care le ai tu!
Deaceia iti recomand sa ai mai multe intalniri in particular ca baiatul respectvi sa vada ce fel de persoana esti tu! Cel mai bine ar fi sa astepti cel putin 2-3sap si dupa care sa-i te destainui! Asta ar fi cea mai sigura cale!
Bafta in continuare!
Pai chiar daca e prietena ta spune-i adevarul. Spune-i ca-ti place de el trebuie sa te inteleaga.