Iti zic din proprie experienta ca nu le plac, dar totusi se simt bine ca vad ca iti pasa asa de tare.Nu trebuie sa te enervezi ca da add la id-uri de fete, sunt doar niste id-uri, sau vizualizarile si cererile de prietenie. Tu in mod normal ar trebuie sa ai incredere in el, si in fond nu trebuie sa vezi in fiecare fata o amenintare. Dai dovada ca le crezi, mai presus decat tine. Daca chiar tine la tine, nu te va insela.
Nu stiu daca mai sunt fete care sa nu fie geloase.
Adica si eu as fi la fel in cazul tau
Na, poate pare absurd, dar la ce mai vorbeste cu altele cand te are pe tine? Poate aparea oricand una de-i ia ochii
Eu n-as fi geloasa nici daca l-as vedea facand sex cu una
-Iubita, nu e ceea ce crezi
-Hai mai pui, ce dracu.Nu ti-am zis ca am probleme cu vederea?! Si in plus stiu ca e perioada de imperechere simultan la porci si la magari.Auzi tati...
-Da
-Puteai sa iei si tu una bruneta.Stii ca am alergie la blonde.Hai spor cu instalatul
E normal sa fii geloasa in asa cazuri, ar trebui sa-i spui chestia asta pentru ca nu e bine, te are pe tine si nu are de ce sa dea cereri de prietenii sau add pe mess, pentru ca liber il poti pierde
E normal sa te simti geloasa, in fond, daca nu esti gelos nu iubesti...
Dar, las-o mai moale putin... Poate cere ca sa aiba mai mult prieteni chestii din astea...
Si prietena mea cea mai buna era obsedata si dadea add la toti
Doar ca vroia sa aiba mai multi in lista.
Pe chestile aste nu trebuie sa fii geloasa nu are ce sa faca de pe net daca s-ar da la o fata colega de a ta de scoala sau la cea mai buna prietena sau pe strada sa se uite dupa altele as mai zice, lasa-l sa vorbeasca cu ele pe mess ca ramane doar cu vorbitul.
Fato, tu ai iduri de baieti? Pagini de hi5, fb? Daca tot ai pus mana pe el, inchide-l intr-o camera si tine-l numai pentru tine.
Eu nu as fi asa de geloasa, doar nu se intalneste cu ele, nu?
te inseala cu privirea? asta-i buna
pe mine nu ma deranjeaza ca prietenul meu sa se uite la alte fete, asta numai cand nu este cu mine:d
totusi, ii ofer putina libertate ca doar nu il controlez acum...
anoniiiiiimmm întreabă:
Mutubal întreabă: