Sincer tot aud de oameni care afirma ca poti ramane de la capacul de wc dar nu prea pot crede.1 Adica cat de tampit poti fi sa...( citesti o revista pe wc) si sa nu stergi dupa tine.2 cat de prostuta sa fi sa nu stergi colacul sau sa il desinfectezi.3 cand te asezi pe wc te pui cu coapsele nu cu... ( bucuria ) adica nu te pui pe rama colacului de wc cu exteriorul vaginului. Plus ca asceasta poveste ramane in picioare doar in cazul in care cei doi folosesc baia la intervale scurte de timp ( max 10 min ) altfel inotatori nostri vor muri. Cred ca aceasta chestie e mai mult legenda urbana fara pic de adevar, nu stiu si nu am auzit nici o femeie ca se plange ca a ramas in acest fel gravida.
Auzi oameni care afirma asta dar in acelasi timp nu ai auzit vreo fata care sa ramana gravida in felul asta. Nu cred ca exista asa ceva. E imposibil. Raspunsul meu a fost mai mult in gluma. M-au suprins exemplele tale. Capacul de Wc si glontul. Chiar daca inotatorii nu mor la contactul imediat cu aerul, tot mi se par cam imposibile "accidentele astea". Oricum intrebarea ta a fost intetresanta si m-au amuzat teribil raspunsurile de mai sus.
Stiu un caz era cred ca in Afganistan -Se bateau Americanii cu adeptii lu Bin si cineva a tras glontu l-a lovit pe un soldat in testicule a peforat scrotu si culmea a nimerit pe o terasa unde niste jurnaliste erau sa filmeze -direct la una in zona vaginului -Stiu ca a ramas gravida tipa si a fost mare scandal pe cazu asta pentru ca nu vroia sa renunte la bebe. Fundita?:-D?
Asta nu e chiar ciudar dar fie:
O tipa i-a facut un oral la nu stiu ce vedeta si nu a inghitit sperma, s-a dus la baie si si-a scuipat-o in vagin si apoi a ramas insarcinata si la obligat pe ala sa recunoasca copilul si l-a stors de bani apoi.
O da bravo acum ai dat idei la jumatete din copchilele statului roman
Nu asta era intentia mea
Un prieten alex a si-a dat drumu in gelul de dus al mamei sale tasu nici azi nu stie cum de a ramas masa gravida
Ba esti nebun -Nu mai face glume din astea :-p
Interesant varu doar ca gelului de dus distruge ori ce inotator calificat
din causa ph-lui diferit ( ca sa ne credem si noi interesanti)
Brobabil erau sportivi buni spermatozoizi aia,