| xxzotjexx a întrebat:

Hei, voiam sa va intreb ceva deoarece regret foarte tare si nici nu stiam ce avea de gand sa se intample.
Va rog frumos sa răspundeți cat de serios posibil:/
Am avut un contact sexual neprotejat si nu si-a dat drumul in mine, dar am luat si pastila de a doua zi pentru ca eram destul de panicata nestiind ce se intampla si am luat-o a doua zi la un interval de 15 ore parca.
Nu m-a durut pe moment, nu am avut sangerari si poate ca e normal sau nu elaughing
Astazi e a cincea zi de cand am luat pastila si la un moment dat mi-a curs sange din nas si m-a durut burta(dar cica durerile de burta sunt normale dupa prima data si dupa pastila).
Initial mi s-a zis sa nu iau pastila ca nu e cazul..stiu ca m-a durut si putin ficatul si cica e tot de la pastila.
Credeti ca mai e vreo sansa de o posibila sarcina? Singurele efecte pe care le am sunt oboseala si durerea de burta.

Intr-adevar ca am mancat mai mult, dar nu are de a face cu astalaughing)nu o sa se mai intample asa ceva de curând! nu stiu cum s-a intamplat, nu am vrut asta si nici nu eram curioasă

17 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Aproape sigur nu ai fi fost însărcinată nici dacă nu luai otrava aia de pastilă.
Dar acum vei avea cam șase luni de neplăceri și dereglări.
Felicitări!

| xxzotjexx explică (pentru mihai69):

Deci totul este safe?

| mihai69 a răspuns (pentru xxzotjexx):

Dacă prin „safe" înțelegi vreo 200 de zile de chinuri... se poate spune și asta.

| Pool77 a răspuns:

Prostia asta daca n-ar fi...
La ce ai mai luat pastila? Imi zici si mie?
De ce **** mea nu va informati?
Pastila aia, otrava aia se ia doar in cazuri extreme, adica daca se termina din greseala in tine, adica sperma ajunge in vagin.
Daca si el ti-a zis ca nu e cazul, la ce l-ai mai luat?
Bravo, tocmai ai castigat premiul cel mare, 6 luni de dereglari si de simptome.

| xxzotjexx explică (pentru Pool77):

Pai..am citit diferite chestii pe net si se zicea sa nu te bazezi pe faptul ca nu si-a dat drumul in tine

| Pool77 a răspuns (pentru xxzotjexx):

Iubita mea deja trebuia sa aiba tripleti, conform internetului!

Am inteleslaughing)
Deci nu sunt sanse?

Nu, stai calma.
De unde atata paranoia?

Intrebam, nici nu stiu

Ideea e ca azi au inceput si sangerarile

Ideea e ca ai bagat otrava in tine si acum ai dereglari. Scurt si la obiect.

Pai trebuia sa ma asigur ca va fi totul bine.
La modul ca imi trecuse ciclu abia de 3 zile.

Daca nu s-a terminat in tine, ce sa fie gresit?

Este si chestia cu "nu te baza pe asta"

Atunci ia cate o pilula zilnic, vezi cum o sa fie.

Nici nu stiu de ce ma complic, ti-am explicat ce si cum, pe viitor grija mai mare.

| xxzotjexx explică:

Si singurele efecte pe care le am sunt durerea de burta in partea de jos si oboseala.
In a treia zi stiu ca mai spre seara m-a luat o durere de burta ca si cum as fi fost pe stop si ma panicasem tare.
Sper sa nu existe deloc sanse de sarcina pentru ca eu si daca aud 1% imi iau panica ca am mai mereu ghinion

| xxzotjexx explică:

Va multumesc mult!
O sa incerc sa nu ma mai panichez atat!