anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei vorbesc cu un băiat care mă place foarte mult și văd și simt asta și mereu vrea să ne vedem și mereu să stea cu mine doar că mie mi e frică ca după ce o să mă cunoască mai bine poate nu o să i mai placă și mi-e frică să mă deschid este un băiat care vorbește foarte frumos foarte bine educat și i-am zis ca nu vreau relație în acest moment și îmi respectă decizia și a zis să mai vorbim în continuare și cum se trezește îmi scrie ce face unde merge cu cine e când se culcă și a șters și toate fetele pe care le urmărea nu știu ce să cred în continuare

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu cred ca ai nimic de pierdut daca iesi din carapace si ii oferi la randul tau semne ca il placi catusi de putin?

| And3y33 a răspuns:

Vrea sa faca sex salbatic cu tine. Dupa daca si tu esti deschisa veti continua sa faceti sex. Daca esti mai reticenta o sa incerce pana cand gaseste pe alta sau pana cand se plictiseste. Asta cu stersul fetelor e o vrajeala ieftina. nu are rost sa ai fete in lista care sunt maritate sau in relatie lunga sau care te-au refuzat clar