| anastasiiiiiiiaaaa a întrebat:

Hei. Vorbesc cu un baiat pe mess de vreo 2 luni. mi-a luat id`ul de pe facebook si de atunci vorbim cam zilnic, este clasa a12a iar eu a10a. i-am zis si ca port aparat dentar si nu a zis nimic, tot continua sa vorbeasca cu mine. Nu vreau sa fiu cu el, pentru ca ne impacam super bine si m`am saturat de prietenii stricate din cauza unei relatiibig grin. l`am vazut odata pe strada, dar de la distanta si as vrea sa iesim la o plimbare dar nu stiu cum sa ii ziclaughing. El sta la internat si vineri pleaca acasa si vine duminica seara. Deci putem sa ne vedem doar seara de luni pana joi laughing). O idee?big grin

2 răspunsuri:
| vάĝàвøήτ a răspuns:

El te place 100% si ar vrea sa ti`o zica dar u nu vreii sa fii cu al cu ai zis... Daca o sa-i zici ca vrei sa iesiti la o plimbare o sa`si faca sperante :-s mai bine spune`i cu u nu simti la fel pentru el ca sa nu ajungeti la certuri dupa. am patit`o si eu la fel crede`ma

| anda_6152 a răspuns:

Pai spune-i putem vorbi te rog si el zice da tu zici hai sa iesim la plibare sa vorbim despre noi si asa mai departe te rog da mi funda ca am puncte putine pliz