| Liora a întrebat:

Hei, vorbesc de ceva timp cu un tip si e exact genul de baiat pe care il cautam : stilat, cu bun simt, etc. Problema este ca in urma unei mici certe mi-a explicat cauza comportamentului lui, mai exact tatal lui dormea mort de beat pe jos. Si prin asta am inteles tot.
Maine ma vad cu el, si nu stiu daca ar trebui sa mai revin la acest subiect, defapt asta mi-a pus sub semnul intrebarii cam toata povestea " vreau eu sa am o legatura cu un om care intradevar se ridica undeva la nivelul meu dar provine dintr-o asemenea familie? "
Stiu ca probabil nici nu ar trebui sa postez asta, e jenant, dar anonimatul parca imi da putin curaj si simt nevoie sa aud niste pareri obiective, asa ca astept niste "sfaturi".

Ps. Simtiti-va liberi sa judecati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun lucru este sa fii precaut/a.aici ai nota 10.
Faptul ca este de bun simt stilat etc aici reda ca nu are nimic in comun cu trasaturile tatalui.
Daca este genul tau fii alaturi de el, sustine-l spui ce gandesti la adresa lui legat de caracterul si comportamentul lui.este important sa vada ca este apreciat pentru calitatile lui, ca cineva mai ales cineva drag il sustine.
Nu ai de ce sa iti fie jena pentru gandirea ta, e normal sa ne punem semnul intrebarii. Toti cautam pe cineva care sa se ridice la valorile noastre sau cel putin sa le depaseasca pentru a ne sustine reciproc. In cazul lui valorile morale sunt un atu. Toti cautam linistea si fericirea langa cel de langa noi.
Felicitari pentru ca ai avut curaj sa ceri opinii, sfaturi.
In cazul lui daca stai pe aproape vei ajunge sa il cunosti si clar vei stii daca are sau nu inclinatie catre un caracter asemanator cu al tatalui.

5 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Iubeşte-l şi apreciază-l pentru ceea ce este el (ca om) şi încearcă să nu faci greşeala de a-l judeca/pedepsi pentru greşelile părinţilor (nici ţie nu ţi-ar plăcea dacă cineva ţi-ar face asta).

La tine, Liora, apreciez sinceritatea şi curajul...în rest, nimeni nu-i perfect (poate doar pentru cineva anume) şi e ok. : )

| DNSK a răspuns:

Ce treaba are familia cu el? daca tie ti-l place poate sa fie ultimul boschetar! nu mai gandi de parca el vine din iad si tu din rai! apreciaza-l pentru ceea ce este! putea fi ultimul drogat, criminal, hot. dar inca e om si se tine bine sa nu faca greselile tatalui sau. foarte rau gandesti. urat din partea creierului tau ca percepe astfel situatia. fii mandra de el. repeta-i asta pana la epuizare! lui cu siguranta nu-i spune nimeni asta.

| Oana92 a răspuns:

Acest baiat ar merita apreciat si mai mult tocmai pentru ca provine dintr-o familie cu probleme si avea scuza perfecta sa devina si el la randul lui un om cu probleme.

Am sa imi iau libertatea sa iti judec caracterul si iti spun ca acest baiat nu se poate cobori la nivelul tau! Merita ceva mai mult. Poate ca tu ai o familie perfecta, dar caracterul si gandirea ta sunt jalnice!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

PS daca cineva isi expune parerea si termina prin a te jigni, nu o lua personal. In realitate persoanele care jignsc nu fac altceva decat sa redea frustrarile si imposibilitatile stocate la nivel de subconstient(redea furii, frustrari, mani etc-legate de acest subiect). Cand se lovesc de o intamplare asemanatoare cu cea din viata, subconstientul reda cu fidelitate prin intermediul inconstientui suferinta stocata. Ei nu si-au invatat lectia de viata, nu au inteles cai s-a spus, au luat totul personal si plini de lipsa intelgerii.asadar cei care te jignesc o fac din imposibilitatea de a intelege ca in realitate ei au o suferinta pe care nu au inteles-o.
Judecata vine din partea oamenilor cu suferinte si frustrari.
Daca vrei sa iti spui opinia, atunci ofera un cuvant cald, bun. daca esti lipsit/a de asa ceva macar nu improsca cu venin in ceilalti. Acest site este pentru a ne ajuta reciproc, pentru a ne sustine.
Judecata este pentru oamenii slabi si plini de probleme interioare.

| ginadr a răspuns:

Daca spui ca este un baiat cu bun simt, pe placul tau, etc.Atunci de ce iti faci griji sunt multi tineri care provin din famili de drogati, boschetari, s.a. care si-au dorit sa ajunga ceva in viata si au reusit. Uite spre exemplu am un prieten care parinti lui consumau alcol la oridinul zilei faceau scandal, il bateau tot timpul si ajunsesera sa se si drogheze (oameni la 30-35 de ani ) ei sunt 2 frati si o sora el fiind cel mai mare a pus burta pe care am facut liceul s-a angajat si-a platit facultatea si acum e om la casa lui e insurat si are 2 copii premiantii la scoala o nevasta gospodina si desteapta si-a ajutat si fratele si sora au ajuns toti 3 niste oameni cu capul pe umerii si realizatii, iar intr-un final si-au ajutat si parinti sa devina oameni de rand cu bun simt. Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji incurajeazal spune-i ca ii admiri puterea si curajul apreciazal si spune-i ca il admiri pentru puterea de a trece peste nu judeca nici o data o carte dupa coperta poate el chiar vrea sa se schimbe oricum din moment ce ti-a spus asta inseamna ca insemni ceva pentru el asa ca fii alaturi de el si fal sa lupte in continuare pentru ca ar fi pacat sa prinda apucaturile tatalui happy succes