anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei. Vreau cat mai multe păreri. Este ceva foarte serios si fragil, iar daca e de hate mai bine sa se abţină cei cu pricina.
Am 16 ani(poate pare o varsta frageda însă fiecare are dreptul sa o facă cand crede ca este pregatit si iubeste cu adevărat) si am facut dragoste cu prietenul meu. Imi este teamă de riscul unei sarcini de aceea voi explica ce si cum.
Acum 3 luni am facut-o pentru prina oara. A fost nici "un sfert "sfert de penetrare. Ne îngrijorasem totusi, desi nu a ejaculat, insa poate picatura plăcerii si-ar fi putut face apariţia, si am luat o pilulă de urgenţă. La cateva zile am facut un test care a ieşit negativ, urmând ca CM sa îmi vina regulat timp de următoarele 2 luni.
Acum o lună am facut-o de 2 ori, insa "mai adevărat "sa spun aşa. Prima data(primul act complet)am folosit prezervativului, desi nu ejaculase.Si ghinionul a fost ca el sa alunece, insa sunt destul de sigura ca"la ieşire",o eventual a diferenţa de cu si fara simtindu-se bine. A doua zi, am facut-o iar insa nu l-am mai folosit. Totul a fost cu grija, el nu a ejaculat, iar actele erau scurte (imi este foarte teama insa de picatura plăcerii).
Nu a ejaculat in niciun caz.
Ciclul mi-a întârziat 2 sapt. Nu am nici un simptom.
Acum, după o luna de la ultimul act, 3 respectiv de la primul, constat ca burta mi-a crescut evident(era si la inceput dar nu asa), insa nu am luat in greutate, din potriva am slabit puţin. Am facut inca 2 teste, ambele ieşind negative. Ma îndoiesc de tot si nu stiu ce sa cred.
Nu stiu ce sa cred. Burta ar fi putut creşte din cauza perioadei superrr stresante sau cm ar fi putut întârzia din cauza stresului si a faptului ca a fost prima data?
Cand mai multe păreri sunt bine venite. Vreau sa imi pot face lumina in gânduri. Va mulţumesc mult!
Am mai pus o data această întrebare, însă a fost respinsă. Am mare nevoie de un sfat.

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Daca ai luat pastila de a doua zi, nu se mai poate calcula nici un ciclu, ovulatie si perioada fertila, pentru ca bomba aia, ti-a dat hormonii si totul peste cap, iar pe urmatoarele 6-12 luni, nimic nu va mai fii ca inainte.
Da un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala! Doar asa vei stii daca esti sau nu gravida.
In ce privesc accidentele cu prezervativele care aluneca in vagin, sau se rup, este doar 1 singura explicatie: prea mari pentru cuculetul baiatului.
Prezervativul se cumpara dupa circumferinta penisului, nu dupa lungimea lui, ca toate sunt de 20cm lungi.

Joaca voastra de-a sexul iti va aduce si o sarcina, pentru ca sexul consecutiv si neprotejat, duce la sarcina in final.

Dar cred ca asta nu-i o problema pentru tine, ce daca ai 16 ani, atata vreme cat singura ai decis ca este taman vremea potrivita sa te joci de-a sexul, necontand ca nu ti-ai terminat nici macar liceul.
Nu-i bai, poti sa stai acasa sa ai grija de copii, mai nasol este ca mai apare 1 gura in plus la masa, hainute si intretinere pentru inca un copil, ca deh, tu nu ai de munca si nici o calificare sa poti sa te intretii, iar bietii parinti, nu te vor arunca ins trada cu copil cu tot.
Pacat ca nu va supravegheaza parintii, mai ales cand luati decizii care nu va privesc doar pe voi si care pot afecta, toata familia.

| sofisis a răspuns:

In mod normal, daca testele au iesit negative, se presupune ca nu esti gravida. De ce nu mergi la un ginecolog sa vezi exact? Burta in sarcina incepe sa fie vizibila dupa 12-16 saptamani. Si incepi sa te ingrasi, cel putin in cazul meu asa a fost, dupa luna a 5 a

| MihaiNicu23 a răspuns:

Abia la 10 saptamani se vad modificari vizibile la burta in cazul unei sarcini, trabuie sa faci un test de sarcina la 3 saptamani de la ultimul contact sexual neprotejat si/sau cu probleme, sanse sunt sa fii gravida, dar mai mari sunt sansele sa nu fii deoarece esri la inceputul vietii sexuale si mai mult ca sigur ai un ciclu neregulat, nu a avut timp sa se regleze.

| Pool77 a răspuns:

Picatura placerii rolling on the floor))