| CrinutzaAndra a întrebat:

Hei. Vreau doar o parere sincera. Un sfat. Nu de oameni care vor sa faca misto. Daca nu vrei sa ma ajuti mai bine nu mai citi intrebarea. Bun, deci de cateva luni eu si iubitul meu ne-am despartit. El stergandu-ma de la prieteni de pe facebook, dandu-mi block pe nu stiu ce site-uri. Pe scurt a oprit orice cale de comunicare intre mine si el. Dupa 2 luni de atunci, il intalnesc pe strada.el ma saluta eu nu. Ramane cam dezamagit cand a observat ca nu-l salut. Azi m-am intalnit cu el si se holba la mine. El neaga cu vehementa ca nu mai tine la mine. I-am dat din nou cerere de prietenie si el mi-a acceptat-o. Ar fi bine sa reincep sa vorbesc cu el? Mai tine la mine? Tin sa precizez ca inca-l mai iubesc.

8 răspunsuri:
| Purec a răspuns:

Uita-l, gaseste altul si nu il mai baga in seama. Respecta-te pe tine! Ce a fost a fost, mergi mai departe si gata. Daca nu ai cumva un copil cu el, traieste-ti viata si deschideti inima pentru urmatorul. Nu merita sa stai in loc si sa te intorci in urma pentru nimeni si nimic! Mai devreme sau mai tarziu, o sa va despartiti iar si tot tu o sa ramai aia ranita si indurerata. Pe el o sa il daora fix in... laughing

ps: scuze sinceritatea, poate putin brutala happy

| RAY a răspuns:

De ce nu orice om merita o sansa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce te impiedica sa fiti prieteni? sa iesiti impreuna, sa discutati, sa cunoasteti alti oameni? ce nu pricepeti voi? prietenie nu e iubire, si iubirea nu e puscarie? nici in casatorie nu poti impiedica partenerul sa nu stea cu alti oameni ori sa nu se intalneasca.increderea si fidelitatea sant importante.dar daca nu santeti casatoriti? ce aveti obligatii? fiti liberi mai tata in relatii ca de asta tineretea e frumoasa.il iubesti? ia-l de barbat.nu vrea o relatie? inseamna ca vrea sa fiti prieteni dar nu iubiti.

| KaterinaРомановский a răspuns:

Cred ca stii cum e ciorba reincalzita, nu? Numai buna de aruncat!

| OaiaNinjalău a răspuns:

Eu cred ca te-a sters atunci caci ii parea rau si il durea fatul sa iti vada pozele si alte lucruri care ii amintea de tine! Acum cred ca vrea sa te recucereasca si vrea sa vada daca ii mai dai o sansa... asa cred eu! O zi buna si succes! :3

| HellyBoy a răspuns:

Nu înțeleg comportamentul ăsta, după ce te desparți de cineva, acesta nu trebuie sa devină dușmanul tău de moarte, cum văd că se întâmplă în zilele de azi. Dacă nu puteți fi împreuna din nou, măcar rămâneți prieteni.E păcat de ce a fost odată între voi.

| anonim_4396 a răspuns (pentru HellyBoy):

Nu se intampla numai in ziua de azi, se intampla dintotdeauna. Cred ca cel mai mult tine de motivele in urma carora a intervenit ruptura. De asemenea, cand sunt indragostiti oamenii devin vulnerabili, de bunavoie. Asa ca, atunci cand sunt tradati, ii afecteaza mult mai mult pentru ca tradarea s-a manifestat tocmai pe fondul vulnerabilitatii. E normal sa doara mult mai mult si apoi intervine ura. Unii inteleg natura umana, trec peste si raman prieteni. Pe altii ii afecteaza mai putin. Dar, pentru majoritatea reprezinta o insulta si tradare, alegand sa nu mai vrea sa auda de cel/cea care i-a ranit.

Oricum relatiile sunt complicate si majoritatea nu au la baza iubirea ci mai degraba posesia si aparentele. Parca ai si raspuns la intrebarea fatucii careia i s-a parut sfarsitul lumii pentru ca prietenul ei a iesit cand ea nu a putut face asta, pentru ca ei i se parea perfect normal ca el sa stea acasa sa se uite pe pereti cand ea nu poate iesi. O astfel de relatie nu e definita de iubire si imagineaza-ti cum va reactiona respectiva cand baiatul chiar va gresi pe bune.

Cel putin asa vad eu lucrurile.

| ValereaChihai978 a răspuns:

Facebook e cea mai simpla cale de a comunica. vorbeste cu el intre 4 ochi si vezi ce simte. Pacat ca pe TPU nu vad si virsta