Eu cred ca nu-i de tine.
Incearca sa stea cu aman2 si asta nu ar trebui sa i-o permiti. Uita-l. Sau cel putin incearca.
Ori te-a refuzat politicos, ori ii este teama cu nu stie ce sa faca cu o fata.
Ce nu intelegi, joaca la doua capete. Are o prietena dar te place si pe tine, sentimentele nu sunt finite, daca iti place o persoana nu iti va fi imposibil sa-ti placa si o alta. Deocamdata te descopera, vrea sa afle lucruri noi despre tine pentru ca mai apoi sa se hotarasca ce e de facut. Cu toate astea, trebuie sa intelegi ca daca un baiat are prietena si face aceste lucruri cu alta fata, nu e un semn ca ar avea cel mai deosebit caracter. Poate va renunta la ea si te va alege pe tine. In acel moment tu vei deveni prietena lui si el probabil va face acelasi lucru pe care il face cu tine, cu alta fata care ii va placea. Ce este cu adevarat amuzant e ca daca veti fi impreuna tu vei avea pretentia sa nu te insele cand, in realitate, tocmai faptul ca respectivul insala a facut ca voi sa fiti impreuna. Inca o ironie ciudata a sortii.
Poate vrea sa para misterios, si iti spune ca are prietena sau ceva de genul. ori are o relatie mai complicata. de ex cu cea mai buna prietena a ta. e usor sa iti dai cu parerea, eu te sfatuiesc sa iti iei inima in dinti si sa il intrebi. daca ii barbat o sa iti zica... nu asa sa stea si cu respectiva si sa stea si cu tine. poate ii place sa fie inconjurat de tipe, tu stii cum e, nu noi. Succes! Gandeste-te, poate vrea sa fiti doar prieteni, si nu stie cum sa iti zica, cel mai probabil.
Vrajala de 2 lei daca are gagica si o lasa pentru tine asa te va lasa si pe tine pentru alta. Eu nu dau raspunsuri expicite dau raspunsuri scurt si la obiect ppe intelesul tuturor. Asculta sfatul meu uita-l.
Posibil sa nu fie sentimentele atat de puternice pentru prietena sa si in spatele la tot se ascunde si o simpatie catre persoana ta.cel mai probabil e ca vrea sa te cunoasca si daca o sa-i placa "continutul" tau mi se pare ca ar fi posibila o eventuala relatie ...arata-i ca esti deosebita si incearca sa-l faci fericit, sa-i oferi incredere ca el sa inteleaga ca tu esti acea EA de care are nevoie.