E posibil sa ii placa de tine dar poate doar te place. Oricum e bine ca nu ai crezut-o pe fata aia nu e bine sa ai incredere pentru ca ei mai zic asa si la misto si asta o stiu din experienta.
Pai cand incepe scoala ai putea sa o faci si putin geloasa sa vezi cum reactioneaza(dar ai grija! din cauza ca o placi ai putea sa interpretezi altfel gesturile ei) si cand tu o sa simti ca si ea simte la fel pentru tine poti sa faci tu primul pas pentru ca ea e fata si nu prea cred ca o sa-ti zica ceva.
P.S. Daca o sa ii spui ca o iubesti fa-o intr-un mod romantic, sa o dai pe spate.
Bafta. Sa ne anunti ce sa intmplat
Multumesc de sfaturi, am inceput ieri scoala, dar nu prea am vorbit cu ea, pentru ca nu prea am avut cand, insa in ore mai arunca cate o privire la mine, iar in pauze mai vorbeste cu prietena ei cea mai buna mai pe ascunse, si atunci de asemena mai arunca cate o privire spre mine. Sincer sa fiu nici nu mai stiu ce sa cred. Dar daca vrei >Avocado7< poti sa-mi lasi id sau ceva, daca crezi ca poti sa-mi dai niste sfaturi .
Ia-ti inima in dinti si spune-i ce simti ce nu te omoara te face mai puternic despre abordare daca te intelegi cu ea nu mai ai nimic de facut decat ce spusai mai sus